U poslednjih nekoliko meseci se bavim problemom varikocele, pa sam tako po uputu urologa otisao da izvadim kontrolni spermogram. Dobio sam diagnozu pyosmermie (tj. leukocitospermije). Pre davanja rezultata sam primetio peckanje u urinarnom traktu, ali samo dok sedim, ne tokom mokrenja ili ejakulacije, već samo povremeno tup osećaj prilikom mirovanja. Raspitao sam se naokolo i jedan urolog mi je rekao da to može biti posledica konzumiranja marihuane i tad mi je naravno sinulo da je verovatno u tome problem s obzirom da sam je konzumirao nedelju dana pre analiza sperme
* REKLAMA * i urinarne infekcije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
* REKLAMA * i urinarne infekcije
Pozdrav,
U poslednjih nekoliko meseci se bavim problemom varikocele, pa sam tako po uputu urologa otisao da izvadim kontrolni spermogram. Dobio sam diagnozu pyosmermie (tj. leukocitospermije). Pre davanja rezultata sam primetio peckanje u urinarnom traktu, ali samo dok sedim, ne tokom mokrenja ili ejakulacije, već samo povremeno tup osećaj prilikom mirovanja. Raspitao sam se naokolo i jedan urolog mi je rekao da to može biti posledica konzumiranja marihuane i tad mi je naravno sinulo da je verovatno u tome problem s obzirom da sam je konzumirao nedelju dana pre analiza sperme
Kakvog uticaja ova droga ima na urinarni trakt i kako se infekcija leči u ovakvom slučaju?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: * REKLAMA * i urinarne infekcije
То није од марихуане. Имаш бактеријску инфекцију. Треба да даш урин и уринокултуру да се види о чему се ради. Треба да се уради и антибиограм да би се применио правилан антибиотик. А можеш и да се излечиш петролејом, како ти воља.
Već sam radio urinokulturu i nisu pronađene patogene bakterije. Rečeno mi je da radim i briseve ali od te torture sam odustao. Probaću i sa spermokulturom i ako ništa, piću neke čajeve pa će se valjda povući...ebem li ga.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Колика ти је киселост мокраће?