Manjak samopouzdanja zbog penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
farenhajt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 06, 2011 10:50 am

Manjak samopouzdanja zbog penisa

Post od farenhajt »

Postam ovdje jer imam problema sa manjkom samopouzdanja zbog veličine penisa...dok sam bio u vezi sa bivšom ona je u više navrata sugerirala da bi trebao otić povećat penis,da bi kao sex bio bolji,više bi joj godilo jer ju moj penis nije mogao skroz ispunit...
u detalje tog razgovora se nikad nisam htio upuštat jer sam smatrao da su to besmislice...kad smo kod detalja dužina penisa je 15-16 cm i obim 12 cm...tražeći po internetu moj penis je prosječan...sve više razmišljam o tome što mi je govorila i sve više mi se ruši samopouzdanje jer iskreno ne znam što će mi sljedeća partnerka pak zamjerat :roll: ne želim uopće razmišljat o ovom 'problemu' no sve više me kopka jer ne znam kako da postupim sa ženom koja voli velik penis ako naiđem na takvu...:roll:
Dr.Smoki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 6:55 pm

Re: Manjak samopouzdanja zbog penisa

Post od Dr.Smoki »

druže da ti kažem i moj je istih dimenzija 15-16 duzina i 13 obim......ali sta ona misli da radi sa kitom izvini na izrazu duzina20 i obim 16-17 sta misli da busi rupe za sadjenje cveca,paprika,paradajza ahahha..kako bi na primer..u usta mogla da ga stavi ...ne verujem da ćeš sa drugom curom imati problema .......samo polako i ne razmišljaj na to da ti ne stv ori psihičku barijeru
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Post od dsavic16 »

Nema razloga da se kompleksiraš, tvoja veličina je sasvim normalna. Opusti se i uživaj! :lol:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

problem je u njoj a ne u tvom penisu, jer merama mozes da budes prezadovoljan, moze se reci cak su i idealne dizmenzije...posto vecina ljudi nema penis veci od tvog onda ce problem imati ona, a ti uzivaj, imas i vise nego dovoljno da zadovoljis svaku! :wink:
ParanoidActivity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 15, 2011 11:39 pm

Post od ParanoidActivity »

:lol: :lol: :lol:
Nemoj da se opterecujes, najverovatnije zeli da ti vrati za nesto ili leci svoje komplekse na tebi. :evil:
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Empress »

Sa zenskog aspekta, mogu da ti kazem da je to i vise nego idealno, jer, iz mog iskustva, seks sa osobom koja ima natprosecno veliki penis ume u nekim polozajima da bude neprijatan i bolan. Tvoja velicina je neka "zlatna sredina", a i uzimajuci u obzir da je prosecna dubina vagine, koliko znam, negde 8-10cm [ali je rastegljiva, of course], ne znam sta vise moze da ti trazi.
Pre je da ona ima neki problem sa smanjenom osetljivoscu nego ti sa velicinom, najiskrenije.
I, jos nesto sto je i te kako vazno, nije toliko bitno koliki je, vec koliko ga dobro upotrebljavas. :wink:
Dr.Smoki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 6:55 pm

Post od Dr.Smoki »

ahahha voo kad cujes ima da se smejes ko lud..
moj drug probio curu 93 godiste...i kad je hteo da stavi ona kaze ne smem bojim se mnogo je velik da je manji moglo bi .......i posle ubedjivanja kad joj je stavio ona je razgulila jaukati......inace kaze car da mu je 23 cm a obim 17.....zato i veliki nevalja nekada
Odgovori