Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
pre 14 dana sam obrezan, rana lepo zarasta, konci jos nisu ispali.
danas sam prvi put mastubirao nakon intervencije i sad me zanima koliki je normalan razmak izmadju kozice koja je prisivena za penis i glavica?
da li je moguce da mi je doktor previse kozice skinuo? posto mi se cinilo kao da je i sam penis malo kraci nego sto je bio
da li ima razloga za brigu ili mi je sad smo sve cudno jer je rana jos uvek relativno sveza a i konci su jos tu pa zna da zaboli kad pritisnem to mesto.
potpuno obrezivanje je bilo tako da je prepucijum otvoren, meni je razmak 1,5 cm tako da je to okej
A i na drugoj temi o obrezivanju sam video da je neko postavio pitanje kako ostatak kozice da rastegne jer mu je navodno bila malo zategnutija u erekciji. Medjutim javio se posle nekoliko meseci i javio da se sve vremenom namestilo i da se elasticnost kozice vratila tako da sada ne brinem vise. cekam samo potpun oporavak pa da ponovo krenem u akciju