mali problemcic
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
mali problemcic
pozdrav svima.
pre nesto vise od pola godine sam se tripovao da imam sve zivo, od hlamidije preko gonoreje i ne znam cega sve. imao sam belicasti sekret svakog jutra, i od toga sam sizio. odradivsi svakakve testove, koji su bili negativni, uzeo sam da pijem baktrim, i ispostavi se da je misija uspela. simptomi su nestali, sto bi valjda trebalo da znaci da sam imao neku urinarnu infekciju. e sad, peckanje i sekret su nestali, ali je jedan problem nastao. naime, posle masturbacije, pojavljuje mi se ono belicasto, sto smo kao klinci nazivali "sir", ako me razumete :) pojavljuje se ispod kozice, i ispod glavica, i samo posle masturbacije, nikad ovako. tusiram se skoro svaki dan, tako da to nije problem :/
sta mislite?
pre nesto vise od pola godine sam se tripovao da imam sve zivo, od hlamidije preko gonoreje i ne znam cega sve. imao sam belicasti sekret svakog jutra, i od toga sam sizio. odradivsi svakakve testove, koji su bili negativni, uzeo sam da pijem baktrim, i ispostavi se da je misija uspela. simptomi su nestali, sto bi valjda trebalo da znaci da sam imao neku urinarnu infekciju. e sad, peckanje i sekret su nestali, ali je jedan problem nastao. naime, posle masturbacije, pojavljuje mi se ono belicasto, sto smo kao klinci nazivali "sir", ako me razumete :) pojavljuje se ispod kozice, i ispod glavica, i samo posle masturbacije, nikad ovako. tusiram se skoro svaki dan, tako da to nije problem :/
sta mislite?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: mali problemcic
Normalna pojava, prochitajte neshto vishe o mushkom polnom organu, greHota da ne znate sve sto treba a vec imate organ
hahahahaha
I prestanite da idete u pravcu odraslog hipohodra!

I prestanite da idete u pravcu odraslog hipohodra!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
I trebao bi cesce da se kupas ili bar da peres polni organ posle mastrubacije.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
A naravno da postoji mogucnost da je uzimanje antibiotika dovelo do razvoja gljivica.
Ako zelis da budes siguran, moraces da uradis bris glansa penisa koji ce ti tu dilemu razjasniti.
Ako zelis da budes siguran, moraces da uradis bris glansa penisa koji ce ti tu dilemu razjasniti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
uradjen je bris glansa, nisu nadjene gljivice al je nadjena bakterija streptococcus agalactiae.
krenuo sam da pijem Citeral.
hvala vragolastoj amibiji :)
krenuo sam da pijem Citeral.
hvala vragolastoj amibiji :)
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Molim i drugi put 

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
posle odradjene terapije, odradio sam opet bris.
nema iste bakterije, ali pise "Oskudna bakterijska flora".
sta mi je ciniti? jel treba da budem zabrinut?
nema iste bakterije, ali pise "Oskudna bakterijska flora".
sta mi je ciniti? jel treba da budem zabrinut?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
ne
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Postovi su obrisani zbog neprimerenog izrazavanja korisnika.
Na podforumu urologija je DOZVOLJENO postavljanje slika polnih organa i cilju lakseg dolazenja do moguce dijagnoze, iako sam navela da je najbolje otici kod lekara, mnogi korisnici to zele da izbegnu i mi smo tu da im pomognemo.
Nije korektno ismejavati korisnike zbog njihovih problema ma koliko oni minorni nama delovali a narocito ne od strane lekara.
Ako smatrate da ste ovim mojim postupkom osteceni potseticu vas da imate mogucnost slanja privatnih poruka pa taj nacin iskoristite za medjusobno prepucavanje.
Ovaj post nema potrebe komentarisati.
Postovi koji su smisleni i kompatibilni sa temom nece biti obrisani.
Na podforumu urologija je DOZVOLJENO postavljanje slika polnih organa i cilju lakseg dolazenja do moguce dijagnoze, iako sam navela da je najbolje otici kod lekara, mnogi korisnici to zele da izbegnu i mi smo tu da im pomognemo.
Nije korektno ismejavati korisnike zbog njihovih problema ma koliko oni minorni nama delovali a narocito ne od strane lekara.
Ako smatrate da ste ovim mojim postupkom osteceni potseticu vas da imate mogucnost slanja privatnih poruka pa taj nacin iskoristite za medjusobno prepucavanje.
Ovaj post nema potrebe komentarisati.
Postovi koji su smisleni i kompatibilni sa temom nece biti obrisani.
Pozdrav za Vragolastu Amfibiju, apsolutno se slažem.