male bele tackice ispod glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maestro88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 2:44 pm

male bele tackice ispod glavica

Post od maestro88 »

Imam neke bele tackice kao male bubuljice nekoliko njih ispod glavica i posle tusiranja kada se brisem pojavljuje se nesto belo na glavicu ne znam kako da objasnim, kao da se guli koza i malo je neprijatan miris.zimus sam bio nesto prehladjen i imao sam to pa sam pio sinacilin ja mislim, zbog prehlade i primetio sam da je bilo nestalo. medjutim posle se opet pojavilo i imam ga opet.Negde sam citao da je normalno da se to ponekad pojavi ali opet mogu li da dobijem neko strucno misljenje?...unapred hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: male bele tackice ispod glavica

Post od Dr011 »

po opisu to moze da bude i nesto normalno, ali i infekcija...ako su ti te bubuljice na ivici glavica i uvek su tu, onda je to normalna pojava koju ima dosta ljudi, a to sto se ljusti moze da bude samo smegma (prljavstina koja se normalno stvara ispod kozice i koja je neprijatnog mirisa), zato je potrebno svakodnevno pranje i dobro istrljati glans i kozicu...a s druge strane moze da se radi npr. o gljivicnoj infekciji, ali na slepo ne moze nista da se potvrdi, jedino da odes na pregled...
Odgovori