Pre nekoliko meseci imao sam problem sa mokrenjem. Imao sa vrlo slab mlaz urina, malu količinu mokraće kao i hitan-urgentan nagon za mokrenjem. U isto vreme mi se i pojavio problem sa malom količinom sperme prilikom ejakulacije. Na ovom forumu sam dobio logičan savat - posetu urologu.
Tamo mi je rečeno da uradim gomilu nalaza: bris uretre na hlamidiju, ureoplazmu, mikroplazmu, spermokulturu, UZ bešike i prostate, PSA i nalaz urina.
Odradio sam ih i svi rezultati su u granicama normale. Nakon ponovne posete urologu prepisao mi je Betamsal i kontrolu za 6 meseci.
Dve nedelje pijem pomenuti lek, iskreno da kažem mokrenje mi se malo popravilo. Nije više onako urgentno (mada je i daje jak nagon za mokrenjem) i mlaz je malo jači, mada nije onako snažan mlaz kako bi trebalo da bude.
Brine me samo što i dalje imam isto onako malu količinu sperme prilikom ejakulacije. Šta uraditi?
Pozdrav.
Mala količina ejakulata
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Mala količina ejakulata
Вероватно упала простате.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm
Hvala za odgovor.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мени је помогао овај препарат који сам пио неколико месеци http://.rs/Biljni-ekstrakti ... xcell.html али нисам имао тако јаку простату. Чај од млечика такође је добар.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm
Aco, hvala za odgovor.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Сад видех грешку: не јаку простату него јаку упалу.