Imam jako lošu erekciju a to je posledica niskog testosterona, imam testosteron 4, sada vas pitam da li bih smeo uzimati one preparate sto koriste body bulideri tipa TRIBESTAN ili Testoplex?
Imam 25 godina i testosteron mi je nizak za moje godine
loša erekcija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: loša erekcija
te preparate nemoj koristiti, i nikako na svoju ruku...ako je potrebna terapiju treba sprovoditi pod kontrolom endokrinologa, naravno pre toga obaviti endokrinoloska ispitivanja...
Re: loša erekcija
nisam bas kopetentan da ti pomognem,al malo sam se informisao oko toga...
nemoj steroide ni u ludilu uzimati radi toga,nimalo nisu najvna stvar...imaju 1000 nuspojava sa ozbiljnim trajnim ostecenjima...
imas proizvode koji na prirodnoj bazi stimulisu zlezde da luce vise test. Isto se koristi u bodidildingu,ali spada u natural proizvode.
recimo ZMA povecava lucenje test. 35% uzima se pred spavanje...i ja sam razmisljao da uzimam ovo ali ne znam koliko je bezbedno(kazu da je bezbedno,ali nikom nije verovati) ,a nije najvno igrati se sa tim stvarima.molim mislenje lekara za ZMA i slicne proizvode?
nemoj steroide ni u ludilu uzimati radi toga,nimalo nisu najvna stvar...imaju 1000 nuspojava sa ozbiljnim trajnim ostecenjima...
imas proizvode koji na prirodnoj bazi stimulisu zlezde da luce vise test. Isto se koristi u bodidildingu,ali spada u natural proizvode.
recimo ZMA povecava lucenje test. 35% uzima se pred spavanje...i ja sam razmisljao da uzimam ovo ali ne znam koliko je bezbedno(kazu da je bezbedno,ali nikom nije verovati) ,a nije najvno igrati se sa tim stvarima.molim mislenje lekara za ZMA i slicne proizvode?