Lojne zlezde na penisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 1:47 pm
Lojne zlezde na penisu
Imam te bubuljice koje se nalaze sa dodnje strane penisa,u boji koze su i ne svrbe me.Pojavile su se kad sam usao u pubertet.Vizuelno mi smetaju.Doktorka je rekla da su najverovatnije lojne zlezde.Sitne su poput onih koji se nalaze na "jajima"da se tako izrazim,samo sto za razliku od njih na penisu ne bi trebalo da su vidljive.Kako ih se resiti,da li je upste moguce?
Pa šta ako imaš žlezde ! Je li to kraj sveta ?
To je normalna pojava da ih neki muškarci imaju a s obzirom da se ne radi o polnoj bolesti ne znam što ti toliko smetaju ???
Ti si se uspaničio kao da ti je narastao još jedan glavić
!
Treba da shvatiš da je to normalno a pošto je normalno onda ne vidim razlog za paniku ili njihovo skidanje i bilo bo ti bolje da udomiš tvog "malog" umesto što ovde paničiš !
To je normalna pojava da ih neki muškarci imaju a s obzirom da se ne radi o polnoj bolesti ne znam što ti toliko smetaju ???
Ti si se uspaničio kao da ti je narastao još jedan glavić

Treba da shvatiš da je to normalno a pošto je normalno onda ne vidim razlog za paniku ili njihovo skidanje i bilo bo ti bolje da udomiš tvog "malog" umesto što ovde paničiš !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
-
- Novi član
Ispade da si ti jedino biće koje ima žlezde na penisu ??? Tebi informacije radi, ima ih jako puno muškaraca i nisam čuo da neko paniči tako kao ti ili možda nisi baš neki muškarac !lion_attack7 napisao:A gde da ga "udomim" tako tackastog????jel ima nacina da se to skine???
Znači, treba da shvatiš da je to normalna pojava koja će te pratiti ceo život i ne možeš ništa uraditi protiv toga i informacije radi i ja ih imam par komada na istom mestu kao i ti i nikad mi nije palo na pamet to što tebi pada !
Ovde ljudi imaju daleko veće probleme od nekih bezazlenih žlezda pa opet ne paniče kao ti !
Budi malo više muškarac a ne neka p...... !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
-
- Novi član
Hvala drugari na savetu...ne znam zasto vam se ucinilo da toliko panicim,verovatno zbog onoga "molim pomoc" ,to sam napisao zato sto mi niko nije odgovorio pa reko ajde da povecam dramu i dobijem odg..Znam da ovde ima ljudi sa svakakvim bolestima,i postujem sve...cisto sam pitao sta moze da se uradi po tom pitanju...