Zdravo,
skoro sam imao sexualni odnos i dan dva posle toga je glans poceo da mi se ljusti kao i unutrasnji deo kozice, to je trajalo nekih 10, 15 dana kada se ceo oljustio i sada izgleda normalno. Ali sada mi se cini da mi je glans mnogo svuvlji to jest malo mi je teze da zavrnem kozicu jer je slepljena sa glansom. Da li neko zna o cemu se ovde radi?
ljusti se glans!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U pitanju je najverovatno je gljivicna infekcija...to se ne moze reci bez nalaza brisa glansa koji je potrebno da uradis.
Mozes i u privatnoj laboratoriji.
Tom infekcijom mozes da zarazis partnerku ako ne kotistis kondom.
Na isti nacin si i ti zarazen.
Mozes i u privatnoj laboratoriji.
Tom infekcijom mozes da zarazis partnerku ako ne kotistis kondom.
Na isti nacin si i ti zarazen.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Perutanje glansa, sa blagim crvenilom.
Posetio urologa, uradjeni testovi na sve vrste bakterija > hlamidija, mycoplasma ureoplasma sa AB, bris uretre, bris glansa, urino i spermo kultura...Svi rezultati negativni !!!
Preporuka urologa, lekovi na osnovu njegovog iskustva...
Malo mi to neozbiljno zvuci...
Vase misljenje ?
Posetio urologa, uradjeni testovi na sve vrste bakterija > hlamidija, mycoplasma ureoplasma sa AB, bris uretre, bris glansa, urino i spermo kultura...Svi rezultati negativni !!!
Preporuka urologa, lekovi na osnovu njegovog iskustva...
Malo mi to neozbiljno zvuci...
Vase misljenje ?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Perutanje mi se glans...
Odem kod urologa.....
Uradim sve testove na bakterije>hlamidija, mycoplasma ureoplasma sa AB, bris uretre, bris glansa, urino i spermo kultura...Svi rezultati negativni !!!
I doktor kaze, eto rezultati su negativni, jedino moze da mi prepise lekove neke, jer kao kod 50% ljudi rezultati ne pokazu nista pa on na osnovu iskustva prepisuje lekove..........
Odem kod urologa.....
Uradim sve testove na bakterije>hlamidija, mycoplasma ureoplasma sa AB, bris uretre, bris glansa, urino i spermo kultura...Svi rezultati negativni !!!
I doktor kaze, eto rezultati su negativni, jedino moze da mi prepise lekove neke, jer kao kod 50% ljudi rezultati ne pokazu nista pa on na osnovu iskustva prepisuje lekove..........