ljudi pomagajte!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

ljudi pomagajte!

Post od severijan »

pozdrav svima.treba mi hitno savet.
evo sta mi se desava:od nedavno sam poceo da osecam nekakv tup bol iznad stidne kosti.u pocetku sam ga osecao samo oko korenu penisa ali sada se to neprijatno osecanje prosirilo i gore,u donji deo trbuha.stalno imam osecaj neke tezine tu i nadutosti.nije to neki bol da umirem od muke,vise je dosadan nego sto zaista smeta.idem cesto u wc ali me ne pece pri mokrenju.mokraca je na oko sasvim normalne boje.kao da imam nesto sto pritiska organe tu.rekao bih i da me malo boli i na jak pritisak ali nisam siguran.znaci u pitanju je oblast gde se zavrsava stomak a pocinje stidna kost i ispod same stidne kosti. desi se da me ceo dan ne muci to a da se sutradan pojavi.da nije neka prehlada mokracnih puteva ili neka infekcija bakterijama?nikakve druge simptome nemam,nit mi je muka,nit imam temperaturu niti ista neuobicajeno sem tog tupog osecanja. molim vas ako neko ima slicna iskustva nek mi javi,radim po ceo dan i nemam vremena da idem ko cika doce.
nsodbojkas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 1:54 am

cao

Post od nsodbojkas »

cao
nov sam na ovom forumu, i mogu ti reci, da nista sto ti bilo ko ovde kaze na forumu ti nece pomoci, moras otici kod doktora, zato sto svi doktori koji ovde rade bi morali da vide sta se to desava sa tobom svojim ocima. jednostavno, tako to funkcionise, i to mi je zao, ali moraces verovatno kod cika doce... Nadam se da ce sve biti ok sa tobom, i da nema nikakvih problema. Srecno
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

koliko imas godina?
da li puno sedis?
jel seksualni zivot ok?
jesi li imao rizican seks ili neke promene u seksualnom zivotu?
Da li jse mlaz mokrace rasprskava?
Jesi li u stresnoj situaciji?
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

Post od severijan »

imam 32 godine
sedim nazalost,takav mi je posao da moram da sedim pred kompom i po 10 sati dnevno
zadovoljavajuci
ne,zenjen sam :lol:
ne,savim je normalan
pa prilicno.posao me ubi
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

Verujem da su tegobe takve da ne moras ici kod doktora al TREBAS otici kod urologa jer ako prvi put (ako je to prvi) nesto prvidis ili zapustis posle je sve teze.

Ako vec nisi nista preduzimao po tom pitanju-mislim da bi mogao poceti makar sa cajevima (uvin ilili za upalu prostate) ili PROSTAMOL UNO al antibiotik ne bih preporucio da sam uzimas bez preporuke doktora.

SEdenje u mlakoj vodi ti nece naskoditi sigurno-probaj
SRECNO
Odgovori