lJUDI POMAGAJTE - HITNO!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pieta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

lJUDI POMAGAJTE - HITNO!!!

Post od pieta »

Gde moze da se kupi piskavica i proxeed u Nisu ?!!
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Uvoznik i distributer Proxeed-a je Vidapharm Beograd

Post od zabrinuta75 »

Uvoznik i distributer Proxeed-a je Vidapharm Beograd 063/88-07-270.

To sam prepisala sa kutije Proxeed-a. Inace i u Beogradu sam ga tesko nasla. Kosta oko 5.000,00 din. pakovanje za 15 dana (30 kesica).

Okreni taj telefon, pa pitaj. Mozda ti pomognu.

Za piskavicu ne znam. U Beogradu se nabavlja u biljnoj apoteci u ulici Tadeusa Koscuskog, ali je ni oni nemaju uvek.
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

O Proxeed-u

Post od zabrinuta75 »

Proxeed je lek koji se koristi u lecenju muskog steriliteta, a utice na kvalitet spermatozoida, pre svega na pokretljivost i njihovo brze sazrevanje. Proizvodi se u obliku praska koji se pakuje u kesice. Razmuti se u casi vode ili soka i pije ujutru i uvece.

Osnovni sastojak Proxeeda je L-karnitin, Acetil-karnitin, fruktoza i liminska kiselina.

L-karnitin je sastojak seminalne plazme i samih spermatozoida, tako da igra vaznu ulogu u sazrevanju spermatozoida i utice na njihovu pokretljivost.

Fruktoza i limunska kiselina su energetski izvori spermatozoida.

Lek se nabavlja iz inostranstva. Kod nas nije registrovan (sto ne znaci da nije dobar), te ga zato nema u drzavnim apotekama. U pojedinim privatnim apotekama postoji mogucnost narucivanja ovog leka. Kosta oko 5.000,00 dinara pakovanje od 30 kesica, sto je dovoljno samo za 15 dana.

Na uputstvu Proxeed-a pise da se preporucuje njegova upotreba od 3 do 6 meseci uzastopno ili sve vreme tokom pokusaja da se ostvari trudnoca. Naravno ko finansijski to moze da podnese.

Na pakovanju stoji nalepnica da je uvoznik i distributer ovog leka za SCG Vida pharm d.o.o. 063/880-72-70. Ja sam ga kupila u privatnoj apoteci i ne znam da li se na ovom broju telefona moze nabaviti ili je to telefon samo za veleprodaju.

Mozete kupiti L-karnitin, koji je glavni sastojak Proxeed-a, kojeg u svim apotekama ima i kosta oko 2.000,00 dinara. Ne moze da skodi.
Odgovori