LJUDI HITNOOO POMOC!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 12:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
LJUDI HITNOOO POMOC!!!!!!
Imam 18 godina,jos nisam imao spolne odnose(da napomenem),ali volim da masturbiram cesce na dan jednu 2-3 puta,e ovako sada krecem.Imao sam gnojnu upalu primao injekcije,ovo ono,uglavnom ozdravio sam,ali posljedice toga sto sam uocio je probava(stalno proliv),i svrabez na predjelu glavica,crvenilo na glavicu,svrabez,i pojava necega bijeloga kao gnoja,to mi se desilo negdje 3 dana pre ozdravljenja.Glavic mi je crven,kao i kozica koja ga prekriva,i kada presvrnem kozicu,vidim hrpu toga bijeloga kao gnoja,i jednostavno taj gnoj skinem prstom,ali sa glavica je teze skinuti,kao da se zalijepio za njega..Ljudi sta je ovo,stvarno se bojim,jel od previse masturbacije ili cega?????unapred zahvalan
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Ja se izvinjavam sto sam obrisala prethodna 2 posta ail jednostavno ne treba to da radi.
U pravu ste bili za gljivice koje su se naselila zbog upotrebe antibiotika ali ono sto treba da radi je da ode da mu se uzme bris glansa pa tek onda da se vidi koja je gljivica u pitanju.
Ako bilo sta bude mazao i prao pre nego da nalaze,nalaz moze biti lazno negativan i klinicka slika moze biti zamaskirana.
Znaci,decko,kod dermatovenerologa(lekar za kozne i polne bolesti) pa ce on uraditi sve sta treba.
U pravu ste bili za gljivice koje su se naselila zbog upotrebe antibiotika ali ono sto treba da radi je da ode da mu se uzme bris glansa pa tek onda da se vidi koja je gljivica u pitanju.
Ako bilo sta bude mazao i prao pre nego da nalaze,nalaz moze biti lazno negativan i klinicka slika moze biti zamaskirana.
Znaci,decko,kod dermatovenerologa(lekar za kozne i polne bolesti) pa ce on uraditi sve sta treba.
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Da znas makar malo o medicini,znao bi da je nemoguce dijagnozu postaviti na osnovu teksta na forumu.
Potrebno je uzeti anamnezu,izvrsiti pregled,uraditi odgovarajuce nalaze,pogledati rezultate i tek na osnovu toga doneti diferencijalnu dijagnozu,sto znaci da ni ona 100% nije sigurna.
Prema tome,ako sam ti rekla da je NEOPHODNO otici kod lekara,onda to znaci upravo to.
Bespotrebno je sada da te neko savetuje radi ovo ili ono jer to moze dovesti do pogorsanja vise nego do poboljsanja.
Razumite kako kog hocete,ali sve sto ovde pisem je za vase dobro ma kako zvucalo.
Potrebno je uzeti anamnezu,izvrsiti pregled,uraditi odgovarajuce nalaze,pogledati rezultate i tek na osnovu toga doneti diferencijalnu dijagnozu,sto znaci da ni ona 100% nije sigurna.
Prema tome,ako sam ti rekla da je NEOPHODNO otici kod lekara,onda to znaci upravo to.
Bespotrebno je sada da te neko savetuje radi ovo ili ono jer to moze dovesti do pogorsanja vise nego do poboljsanja.
Razumite kako kog hocete,ali sve sto ovde pisem je za vase dobro ma kako zvucalo.