ljudi cuvajte se prevaranata
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 1:12 pm
ljudi cuvajte se prevaranata
posto sam otkrio jako mali broj spermatozoida, i nakon obilaska vise klinika, cuo sam za kliniku plodnost i dr. savu bojobica. elem, otisli smo kod njega sto nas je u startu kostalo 100 eura. odmah mi je otkrio bakterje esherihiju enterococus iako sam par dana pre toga radio spermokulturu i nalaz mi je bio cist. dao mi je antibiotike (5 kutija) i preporucio neke magnete kod njega koji su nas kostali jos po 250 eura. pre par dana je bila kontrola pre koje sam uradio spermogram i spermokulturu u privatnoj laboratoriji. spermogram je i dalje uzasan a spermokultura cista. kod bojovica je spermogram navodno bolji a u spermokulturi je nadjena stafilokoka?????!!! sto me je navelo da posumnjam da je u pitanju samo uzimanje novca i veeeeliki nedostatak doktorske etike. jos vecu sumnju mi je probudilo to sto nas na kontroli nije ni prepoznao i cak nam je rekao, citiram: imamo strasan aparat na bazi magneta pa bih vam ga preporucio. znaci pojma nema ni da smo bili na tim magnetima. i jos nesto nigde nema pecata ni fiskalnog racuna. grozno se oseca covek koji ode kod doktora kome je proritet i prva stavka da naplati svoje usluge (da te odere0 pa tek onda da ti se navodno posveti[/b]
Nazalost niste jedini koji su naseli na price doticnog dr. Ja nemam licno iskustvo sa tim dr ali samo zahvaljujuci tome sto me je na vrame upozorio na njega jedan od uglednih lekara koji se bave sterilitetom.Zato svima preporucujem da sto puta provere pre nego sto odu kod nekog od tih svemogucih doktora.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 9:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
zdravo
Pozdrav, pisem vam iz Sarajeva, citala sam na forumu neke poruke koje bi mi mogle pomoci, i naisla sam na vsau poruku u kojoj spominjete dr. Savu Bojovica.
Moj suprug i ja, smo bili kod njega pred novu godinu i dali smo mnogo novca sto se i meni ucinilo ta dva dana da smo hoce da nam uzme sto vise novca i vidim da se i vi slazete s tim.I nama je uzeo briseve i rekao da ja imam Ecoli, a muz onu bakteriju sto se prenosi spolnim pute, imam tacan naziv na nalazu al mi nije pri ruci i ureaplasmu, i meni su rekli da uzmem kapi njihove i to sam popila, i ostali bez feninga, a i nama su predlagali da odmah ostanemo da lezimo zbog tih magneta.
Ako znate nesto vise o njima, molim vas, pisite mi.
Unaprijed hvala.
Moj suprug i ja, smo bili kod njega pred novu godinu i dali smo mnogo novca sto se i meni ucinilo ta dva dana da smo hoce da nam uzme sto vise novca i vidim da se i vi slazete s tim.I nama je uzeo briseve i rekao da ja imam Ecoli, a muz onu bakteriju sto se prenosi spolnim pute, imam tacan naziv na nalazu al mi nije pri ruci i ureaplasmu, i meni su rekli da uzmem kapi njihove i to sam popila, i ostali bez feninga, a i nama su predlagali da odmah ostanemo da lezimo zbog tih magneta.
Ako znate nesto vise o njima, molim vas, pisite mi.
Unaprijed hvala.