Pozdrav svima,
trebalo bi da uradim test na hlamidiju, urinokulturu i spermokulturu u sto skorije vreme, ali ne znam kojoj laboratoriji da poverim meni vrlo bitan zadatak.
Ako imate ideju, na osnovu iskustva, gde bih bio najzadovoljniji kvalitetom i cenom molim vas da mi date predlog.
Unapred hvala
Laboratorija sa preporukom u NS?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 19, 2006 9:59 pm
Povoljno
Situacija je sledeca:
urinokulturu i spermokulturu mozes raditi u drzavnoj instituciji, ne bi trebalo da bude mnogo gresaka, tj. sa uputom u higijenski zavod na Futoskom putu. Sto se tice pravog testa na hlamidiju, toplo preporucujem (mada kosta 3000 dinara) deciju kliniku, odelenje za genetiku. Inace, pre toga sam radio test u higijenskom i to diff. test iz uretre, inace jako subjektivnu i nepouzdanu metodu (ali jeftinu).
Pozdrav
urinokulturu i spermokulturu mozes raditi u drzavnoj instituciji, ne bi trebalo da bude mnogo gresaka, tj. sa uputom u higijenski zavod na Futoskom putu. Sto se tice pravog testa na hlamidiju, toplo preporucujem (mada kosta 3000 dinara) deciju kliniku, odelenje za genetiku. Inace, pre toga sam radio test u higijenskom i to diff. test iz uretre, inace jako subjektivnu i nepouzdanu metodu (ali jeftinu).
Pozdrav