Kvrzica na testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
svjetski33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2011 9:00 am

Kvrzica na testisu

Post od svjetski33 »

Postovani, napipao sam neku kuglicu velicine bibera sto mnogi kazu kad uporedjuju ove kvrzice. CItao sam malo o ovome sad na internetu i isprepadao se pa se registrovah da postavim pitanje. Znaci ta mala kuglica je na desnom testisu ali na kozi, ne na samom testisu pa se nadam da nije nesto opasno. Kao neki pauk da me ujeo . Ne boli, ne svrbi. Znaci da jos opisem malo, mozda pomogne. povucem kozu i kuglica s njom ode, potpuno odvojim od testisa kozu i nju. Traje vec desetak dana da sam to vidio.
svjetski33
Novi član
Novi član

Re: Kvrzica na testisu

Post od svjetski33 »

Neko ima neki savjet ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

znaci kvrzica nije na testisu, vec na kozi...to je vazno, bitno je da je sam testis uredan...moze da bude samo upaljen koren dlake, neka bubuljica, ali moze i ujed koji spominjes ako je pauk ili neki drugi insekt uspeo da prodre tamo... :wink: u svakom slucaju ne bi trebalo da bude neki znacajniji problem, i trebalo bi da se brzo smiri...ako ne bude uskoro prolazilo javi se lekaru da to pogleda za svaki slucaj...
svjetski33
Novi član
Novi član

Post od svjetski33 »

na kozici je sigurno samo me brine zasto je to kao neka kuglica, znaci ne mogu da pritisnem, pobjegne sa strane . Ne boli nista li me brine. Sjutra idem kod doktora
svjetski33
Novi član
Novi član

Post od svjetski33 »

Evo da javim sta je to bilo. Aterom se zove, nista opasno, mogu sam to kuci da skinem , tj da iscijedim. Pozzzz
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da, to nije opasno...samo ne treba cediti na silu da se ne bi iziritiralo i upalilo...ako je veci i ako smeta to se moze hirurski odstraniti vrlo lako...sta si na kraju uradio, kako sad izgleda?
Odgovori