kvrzica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nike92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 10:31 pm

kvrzica

Post od nike92 »

Postovanje svima,

prije svega molio bih od Vas odgovor,

jutros sam primjetio na penisu da imam sa lijeve strane u donjem dijelu nekakvu kvrzicu koja je crvena nije puno velika polovina graska mozda.

Crvena je i malo boli kada se pipne, citam po net neki kazu ateromi itd itd.

Ono sto je vazno ne nalazi se na penisu, nego na kozici, bas opipama i osjeti se da je u kozici.

Ja se nadam da nije to to, posto mi je strasno neprijatno ici i skidati to, ali bas znaci.

Ja se nadma da ce smao od sebe proci, stavljao sam danas ACidi Borici onu vodu, a imam i Flogocid kremu pa sma nju poceo stavljati isto, tako da ne stavljam Acide vise.

Evo sada sam uslikao, obrisoa sam kremu flogocid da bih uslikao:
http://www.dodaj.rs/f/3g/NY/43Tj5gsh/1004955.jpg
http://www.dodaj.rs/f/I/th/LiiF7Cs/1004957.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3O/13b/3zT9fFi2/1004959.jpg

Inace dodao bih da imam i lipom isto tako kao kvrzica na debelom mesu, sunce mu jbm koji je ovo .!. , da je bar na drugom mjesut pa hajd, a ovako sramot ame otici doktoru, necu ni ici za lipom ne smeta mi ne boli, mali je .
Pojavio se prije 2 godine , ko ga *ebe, samo me sada ovo interesuje na polnom organu!

Inace imam 20 godina!

pozdrav!
Dr.Masinac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 6:35 pm

Re: kvrzica

Post od Dr.Masinac »

Bubuljica.
ja ih redovno dobijam jednom u dva meseca :) tj samo jednu dobijem :) mazi nekom kremicom za bubuljice i procice ;) tj istisnes je kad malo sazri :)
bar mislim da je to to :)
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Kada sam prvi put stavio flogocid kremu to je bilo u petak na noc ujutru je izgleda bilo manje, medjutim sada ko da je opet se vratilo na staro, ali opet kada opipam kao da je manje, ali na izgled kao da nije.

Ne znam da li sta mu smeta , posto je na nepristupacnom mjesut vidite i sami i nema druge nego da fino to stavim ovako kako i stavljam uzmem flaster stavim debelo flogocida i onda zalijepim i sa strane flastera stavim selotep da ne izadjem krema flogocid i tako to stoji 5-6 sati i promjenim?

Ima li jos neko misljenje o ovome?
Sta je to potkozno bubuljica, urasla dlaka ili aterom :( ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze biti bilo sta od toga...nemoj samo da pokusavas da cedis, jer ce jos vise da se iziritira...smirice se to...ako se ne bude smirivalo javi se na pregled pa da se vidi kako leciti dalje, nema razloga da te bude sramota...
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Dr011 napisao:moze biti bilo sta od toga...nemoj samo da pokusavas da cedis, jer ce jos vise da se iziritira...smirice se to...ako se ne bude smirivalo javi se na pregled pa da se vidi kako leciti dalje, nema razloga da te bude sramota...
Hvala Vam doktore sto ste odvojili vreme da odgovorite !

Naravno da necu cediti.

Interesuje me da li sta mzoe smetati sto ja stavim flogocid i oblepim selotepom okolo da ne iscuri mast, posto zadihtujem skroz?
Nisam znao drugacije objasniti.

To radim zato kako god da stavim brzo se obrise flogocid a ovako stoji 5 sati !

Sta mislite doktore do kada da mazem ovako i sta mi jos preporucujete da radim i do kada da cekam ako se ne povuce?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

nemoj da koristis selotejp, ne valja za kozu...najbolje je da kad namazes to pokrijes gazom da se ne prlja ves, pa ako ih nemas nabavi gazu za previjanje u apoteci...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ako ne primecujes nikakvo poboljsanje za nekoliko dana javi se na pregled...
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Hvala Vam doktore puno od srca sto ste odvojili vase dragoceno vreme!

Ako moze jos jendo pitanjce, interesuje me sta mi Vi savetujete da koristim kao tretman za ovo, mozda ima nesto efikasnije osim flogocida kojeg stavljam 24h non stop :) ?

Kako bi Vi to lecili prirodnim putem tako nekako .. .?

Veliki pozdrav i veliko Vam hvala!
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

za sad koristi to, 2-3 puta dnevno, uz odrzavanje dobre higijene, pa ako se ne bude smirivalo da se da neki poseban krem za lecenje infekcija...
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Dr011 napisao:za sad koristi to, 2-3 puta dnevno, uz odrzavanje dobre higijene, pa ako se ne bude smirivalo da se da neki poseban krem za lecenje infekcija...
Doktore, evo od kad mazem.

Znaci prvi put sam stavio u petak pred spavanje oko 23h , pa citavu subotu, citavu nedelju, i danas isto drzim, znaci ne skidam nikako to samo skidam i stavim flogocida jos na svakih 5 sati.

Sta predlazete?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ima li kakvog poboljsanja za ova 3 dana?
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Kada se probudim ujutru onako deluje da je bolje, i kada opipam kao da je manje, ne mogu da stvorim sliku kakvo je tacno bilo u petak, dzaba ove sliek koje imam ne mogu da procenim !
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

videces vec narednih dana, ako ne bude islo na bolje javi se svakako lekaru da se odredi dalje lecenje...
nike92
Stalni član
Stalni  član

Post od nike92 »

Ok hvala Vam, nadam se da ne smeta sto drzim flogocid 24h dnevno, pred spavanje naravno tusiranje i obicno dosta vremena provedem vrelom vodu pariti bubuljicu onda namazem i na spavanje ?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

nemoj bas vrelom vodom, iritirace se, nezno operi, bez nekog velikog stiskanja, mazi to, i kao sto rekoh videce narednih dana kako bude, pa ako ne ide na bolje, pravac lekaru... :)
Odgovori