Prije par dana primjetio sam (na dodir), dok sam isao na WC, na cilindricnom dijelu penisa (skoro pri vrhu, blizu glavica) nekakvu kvrzicu koja se nalazila ispod koze. U tom trenutku nisam obracao bas neku preveliku pozornost, no danas sam otkrio nesto drugo.
Naime, ne radi se bas o kvrzici. Kad kozicu povucem prema dolje, vrlo jasno se moze vidjeti malena izraslina, koja se nalazi blizu ispod glavica. Ne boli, ne uzrokuje mi probleme u seksualnim odnosima s partnerom, a na dodir podsjeca na nekakvu venu ili misic. Duzine je otprilike 1 cm i proteze se popreko, a ne uzduz spolovila.
Zamolio bih Vas da me uputite sto dalje. Da li se radi o necemu opasnom, ili?
Unaprijed hvala na svim odgovorima.
Nino
Kvrga na tijelu penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 09, 2005 10:55 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po tvom opisu-mogao bih zakljuciti da nije nista ozbiljno!Ukoliko data kvrzica nije promenjene boje u odnosu na okolnu kozu,verovatno se radi o zadebljanju epitela usled konstantnog fizickog pritiska,ni vena nije iskjucena-to mozes lako proveriti(ukoliko ispod koze primecujes vrpcu ljubicaste ili crvene boje,moze se desiti da se radi i o mestu spajanja dva potkozna krvna suda.Za sigurnu dijagnozu poseti dermatologa ili urologa-jer je ipak najbolje kada se To pogleda!
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!