Kurvatura penisa (valjda)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Kurvatura penisa (valjda)
Cao imam 17 godina, savrseno sam zdrav i krajnje se higijensi ophodim prema svom telu. Imam problem - poslednjih nekoliko godina (3-4) penis mi se zakrivio na dole pod uglom izmedju 30-40 stepeni. Ne smeta pri seksu i nijedna devojka od njih desetak nije nikad prigovorila na racun krivine, al mislim da bi ipak estetski bilo lepse da bude skroz prav, makar zbog oralnog zadovoljavanja. Koliko se meni cini uzrok krivljenju je to sto sam jos u ranom pubertetu, kada su prve erekcije krenule, a i kasnije, nosio prilicno tesan donji vesh - uglavnom gace pa kada bi doslo do erekcije ne bi bilo mesta da se penis normalno ispravi. Interesuje me da li postoje neke prirodne vezbe istezanja (i kako da ih izvedem), jer kapiram da je stvar u ligamentima il cemu vec koji nisu podjednako istegnuti;ako nema sanse, znate li nekog dobrog urologa il ginekologa (ko god se bavi ovim) sta se od hirurskih intervencija preporucuje, novac nije problem.
Takodje, erekcija je jednaka svim delovima penisa, nemam problem pri morenju il bilo kakve bolove.
Molio bih za korektne odgovore, hvala unapred:)
Takodje, erekcija je jednaka svim delovima penisa, nemam problem pri morenju il bilo kakve bolove.
Molio bih za korektne odgovore, hvala unapred:)
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U pitanju nisu ligamenti jer ih u penisu nema.
Nemoj slucajno da istezes penisu u suprotnu stranu,napravices dar-mar,da ti ne objasnjavam sad do cega to moze da dovede,ali nemoj.
Ako ti erekcija nije problem,a kazes da nije,onda ne diraj lava dok spava
Ne postoje nikakve vezbe,lekovi ili masti koje bi mogao da koristis da bi ti se panis ispravio.
Veliki broj muskaraca ima zakrivljen penis,obicno u levu stranu,i to je praktcno normalno.
Ne brini se.
Nemoj slucajno da istezes penisu u suprotnu stranu,napravices dar-mar,da ti ne objasnjavam sad do cega to moze da dovede,ali nemoj.
Ako ti erekcija nije problem,a kazes da nije,onda ne diraj lava dok spava

Ne postoje nikakve vezbe,lekovi ili masti koje bi mogao da koristis da bi ti se panis ispravio.
Veliki broj muskaraca ima zakrivljen penis,obicno u levu stranu,i to je praktcno normalno.
Ne brini se.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
interesuje me resenje, da sam hteo da ostavim lava da spava ne bih pisao ovde stoga? Takodje gledao sam neke sajtove (na engleskom), kazu da ima odredjenih prirodnih vezbi da se ojaca stosta u penisu, pa se na kraju i ispravi; sta o tome mislite? Sajtovi za primer su:
1)http://www.ayurvediccure.com/penis_curvature.htm
2)http://ezinearticles.com/?Penis-Curvatu ... &id=378963
Ako su ove vezbe mozda lose, molim da obrazlozite zasto, i ak neko ima da preporuci nekog dobrog urologa?
1)http://www.ayurvediccure.com/penis_curvature.htm
2)http://ezinearticles.com/?Penis-Curvatu ... &id=378963
Ako su ove vezbe mozda lose, molim da obrazlozite zasto, i ak neko ima da preporuci nekog dobrog urologa?
Kod naroda koji čuvaju svoju tradiciju, a pre svega se to odnosi na narodna znanja koja se prenose sa kolena na koleno, i prave razliku između onih dobrostojećih porodica i onih koji to nisu, (praktično je podela na pametne i glupe), postoje mnogoa pravila kojih se treba pridržavati prilikom odgoja dece. Jedno od tih pravila nalaže da muško dete u određeno vreme, pred pubertet, počne da nosi bokserice.
Pravilo je jednostavno. Bokserice vs slip da se penis tokom razvoja ne bi krivio na jednu stranu. I to je to.
Ajd sad reci, kakve nosiš gaće. Bokserice ili slip?
I sve će ti biti jasno.
Pravilo je jednostavno. Bokserice vs slip da se penis tokom razvoja ne bi krivio na jednu stranu. I to je to.
I sve će ti biti jasno.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ni jedan urolog ti nece reci nista o vezbama za ispravljanje penisa.
Ukoliko se odlucis da radis te vezbe,radices ih na svoju odgovornost.
U sustini,procitala sam i ne vidim nista ugrozavajuce u tim vezbama sve dok se izvode nezno.
Sta da ti kazem...probaj.
Ukoliko se odlucis da radis te vezbe,radices ih na svoju odgovornost.
U sustini,procitala sam i ne vidim nista ugrozavajuce u tim vezbama sve dok se izvode nezno.
Sta da ti kazem...probaj.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Ovako, prvo nosio sam gace, sto sam i napisao, i znao sam da je u tome problem, sto se bokserica tiche, ni u njih mi ne staje, opet se krivi na dole:( tu sam oko +18cm, mada je to relativno, zavisi dal sam s ribom itd., nego i savet za donji vesh bi mi dobro dosao:). Sto se vezbi tice probacu, pa cu posle 2-3 nedelje, eventualno mesec dana napisati moje misljenje o vezbama i da li deluju.
Sve u svemu hvala na savetima, pozz!
Sve u svemu hvala na savetima, pozz!

e jee.... život!!!neu3no napisao:Kod naroda koji čuvaju svoju tradiciju, a pre svega se to odnosi na narodna znanja koja se prenose sa kolena na koleno, i prave razliku između onih dobrostojećih porodica i onih koji to nisu, (praktično je podela na pametne i glupe), postoje mnogoa pravila kojih se treba pridržavati prilikom odgoja dece. Jedno od tih pravila nalaže da muško dete u određeno vreme, pred pubertet, počne da nosi bokserice.
I sve će ti biti jasno.

ako je to zbog toga , poludećU!!!

inače i ja sam nosio obične gaće do prošle godine kad sam počeo da nosim bokserice. Odrastao sam sa majkom, bez oca. Izgleda da se majke ne razumeju u "muške" stvari!
jbg.....

Moraću nekako da rešim taj prob, čuo sam da se operativnim zahvatom to rešava, ali me je strah operacije i kako ću "funkcionisati" posle operacije.
Re: Kurvatura penisa (valjda)
Imam jedno pitanje, tj.par.. Hteo bih da znam dali postoje neke vezbe za ispravljanje zakrivlenja penisa? I dali su metode koje imaju na internetu pametne za to.. nije mi problem da dam 300 din ili vise ko sto pise, nego samo bih hteo da znam koliko to pomaze ako uopste pomaze? Strucno misljenje bi bilo ok 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 27, 2010 7:30 pm
ja nazalost imam problem sa krivinom; ono sto su mi svi urolozi rekli: samo je operacija jedino resenje za ispravljanje.
znaci zaboravi na te vezbe ispravljanja, pa cak sam i video neke vezbe kako da penis dobije na duzini i obimu, kao neverovatni rezultati. sve ti je to za ovce.
znaci zaboravi na te vezbe ispravljanja, pa cak sam i video neke vezbe kako da penis dobije na duzini i obimu, kao neverovatni rezultati. sve ti je to za ovce.
neka protvrdi strucno lice ovu pricu da se penisi krive zbog uskih gaca... ja sam isto nosio uske gace u to vreme i imam zakrivljen penis na gore.. nekih 20-25-30 stepeni..
ne smeta mi to inace uopste.. da mi je to najveci problem u zivotu bio bih najsrecniji covek na svetu...
ne smeta mi to inace uopste.. da mi je to najveci problem u zivotu bio bih najsrecniji covek na svetu...
i medju muskarcima koji nose gace uz telo ima onih sa krivim i onih sa pravim, kao sto i medju muskarcima koji nose siroke bokserice takodje ima i onih sa pravim i onim sa krivim, toliko o vesu, nosite ono sto je vama udobnije...
ne znam da li pod zakrivljenjem na gore mislis na ugao celog penisa u erekciji ili bas na zakrivljenje tela penisa? sto se tice ugla on je kod svakog razlicit, kod nekog na gore, kod nekog pod pravim uglom itd...a cak i da je zakrivljenost tela penisa, s obzirom na cifru koju navodis to je potpuno beznacajno, neki to navode cak i kao prednost, uzivaj!
ne znam da li pod zakrivljenjem na gore mislis na ugao celog penisa u erekciji ili bas na zakrivljenje tela penisa? sto se tice ugla on je kod svakog razlicit, kod nekog na gore, kod nekog pod pravim uglom itd...a cak i da je zakrivljenost tela penisa, s obzirom na cifru koju navodis to je potpuno beznacajno, neki to navode cak i kao prednost, uzivaj!

kiki ja imam isti problem kao ti, penis mi je zakrivljen na gore oko 30stepeni..imam 15godina i uskoro ce da krenu polni odnosi pa me zanima jesi ti imao nekih problema zbog tog zakrivljenja,jeli se devojka zalila...eto molim te da mi odgovoris jer mi je to stvarno velik problem
Ne znam ljudi o cemu tacno govorite o zakrivljenosti, ali ja od kad znam za sebe penis u gacama mi stoji na gore, znaci donja strana penisa mi je okrenuta ka gacama, da se bolje izrazim stoji ka pupku u visinu, tako je i u erekciji ka gore, toliko 

vojka zalila...eto molim te da mi odgovoris jer mi je to stvarno velik problem[/quote]
kao sto je puno puta receno zakrivljenje u nekom stepenu je normalno...a za zakrivljenje na gore neki smatraju da je cak i pozeljno, i da to zene posebno stimulise!
30 stepeni nije puno, pogotovo ako je iz samog korena, ne bi trebalo da bude nikakav problem, a mozda to je cak i prednost, uzivaj! 
kao sto je puno puta receno zakrivljenje u nekom stepenu je normalno...a za zakrivljenje na gore neki smatraju da je cak i pozeljno, i da to zene posebno stimulise!