Krvi, slomljen ili nesto drugo?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

IspodPalme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2011 12:06 am

Krvi, slomljen ili nesto drugo?

Post od IspodPalme »

Ovako, pre svega pozdrav svima!

Imam 16 godina.
Moj problem je sledeci:
Mislim da mi je penis slomljen, kriv (to sigurno), i plasim se dosta.

Prilikom erekcije, meni je penis savijen na dole.
Ne znam tacno pod koliko stepeni, ali mislim da bez koristenja ruku, verovatno ne bih mogao imati seksualni odnos. Da objasnim. Kada ga rukom ispravim, onda je ok, ali cim ga pustim, on je opet kriv. Imam i mogucnost da ga (kako bih rekao) savijam.
Znaci, mislim da mi je polomljen, jer osecam da mi je ta neka kost, ili sta je vec koja bi verovatno trebala biti iz jednog dela, da mi je iz dva.

Mislim da mi je ovako nekakav:

Slika

Doduse, nije mi bas toliko iskrivljen priliko erekcije, ali kada je u potpunoj, znaci maksimalnoj, i kada rukama malo spustim testise kako bih dobio na velicini, onda mozda izgleda otprilike tako.

Sta me zanima...
Kako je to moglo da mi se desi?
Nikada nisam osetio neku posebnu razliku, ili da mi se polomio penis.
Od malena mislim da mi je bio takav, jer se stvarno ne secam...
Poceo sam rano da masturbiram, negde u 3. ili 4. razredu osnovne.

Da li je moguce, operacijom, ili necim drugim spojiti ta dva dela, ako je polomljen, ili sta znam? :-/
Znaci, mogu rukom da ga malo savijem, tj. kao da je prepolovljen negde na sredini otprilike, mozda kao na slici sto sam gore postavio link..

Da li je to moguce srediti, i koliko bi to otprilike kostalo (izvinjavam se ako je glupo pitanje, ali me zanima da li je cena oko 100-200 evra, ili mozda 2.000 - 3.000 evra), ako je priblizno par hiljada evra, bojim se da mi roditelji nece hteti platiti, jer je to ogromna suma. :((

Nisam jos skupio hrabrost da odem do urologa, a kad sam konacno rekao roditeljima, rekli su mi da cu ici sa tatom, i posle toga su i zaboravili na to, a ja nisam mogao opet to da spominjem, jednostavno me sramota.
Sutra cu ih pitati da odem na tu kontrolu narednih dana....ali me sad to jako muci, i interesuju me vasi odgovori, i da li je moguce to srediti, ukoliko je polomljen?

Imam i jos par pitanja.
Koliko to traje (operacija), i da li posle mogu imati normalan sex, da li je potrebno za oporavak godinu dana i vise, ili par meseci? Da li ce kasnije sve biti u redu, tj. hocu li moci isto da osecam zadovoljstvo, ili ce mozda biti ne daj Boze smanjeno? :(

Molim vas da mi odgovorite, hvala vam unapred!

Moram da dodam, i da mi se dosta samopuzdanje spustilo, ponekad sam sa devojkama malo drugaciji, imam strah da ce zeleti sex, a plasim se kako bi reagovale na to da mi je kriv (ili cak polomljen), i da li bih uopste mogao imati seksualni odnos.

Znaci jos jednom da kazem, mogu rukom da ga skoro presavijem, jer kao da je iz dva dela, mislim da mi je polomljen, kao na slici iznad.

Hvala
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Re: Krvi, slomljen ili nesto drugo?

Post od mladic »

na obali mora :) mslm slaze se uz tvoj nick :P

pazi ovako, prvo, tvoja slika je naravno "down" posto si uploadovao na host koji ne dozvoljava "adult" sadrzaj, uploaduj je na imagevenue*com i oznaci kao "adult content" da bi doktori mogli da vide.

drugo, sacekaj na odgovor nekog strucnog, kriv i polomljen penis nije isto... Npr meni je penis "na gore", ali to je sasvim normalno...

Spustanje testisa radi dobijanja na duzini penisa je meni totalno nejasno ili makar lose objasnjeno :)

Polomljena kost/tetiva = BOL! I to verovatno ne bezazlena... Ako ne osecas jaku bol, a to ti je oduvek, verovatno je nesto sasvim normalno. Mslm ljudi u tvojim godinama se jako opterecuju(znam po sebi).

Jel mozes da ga presavijes u erekciji ili u opustenom stanju ?

Ako ti je velika frka, onda kod doce ;)

I mene je sramota od roditelja... Jednostavno to zavisi od vaspitanja/stanja u porodici od malena, ali to sa urologom veze nema nikakve... Ako se plasis/mislis da imas problem, javi se lekaru ;) Veruj mi, kada ti u domu zdravlja kazu skini se, skidas se refleksno i u 2 sec, bez ikakve treme, to jednostavno nestane kada udjes u ordinaciju :)
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Po tvom opisu, deluje kako da se radi o Pejronijevoj bolesti. Ako te vise zanima da vidis i procitas o tome, ukucaj u google "peyronie's disease". Penis nema kosti, cvrst je onda kada se dve "vrecice" od vezivnog tkiva napune krvlju.
Ovde ne mozes dobiti dijagnozu, poseta lekaru je obavezna. Mozes i sam da odes. Ako si mladji od 18 godina, onda odes u deciji dispanzer kod pedijatra i on ce ti objasniti sta dalje. Pozdrav!
IspodPalme
Novi član
Novi član

Post od IspodPalme »

Hvala na odgovorima.
Ovako..

Sliku necu opet ubacivati ni menjati, jer mislim da sam malo preterao.
Sada sam gledao svog gospodina :lol:
i zakljucio da i nije toliko kriv.

Medjutim, on je kriv "na dole", pa imam najveci strah da ne pocne neka devojka da mi se smeje, kada budemo trebali da imamo odnos.

Jos nesto, spominjao sam spustanje testisa.
Kada rukom testise povucem na doleo koliko god max mogu, penis mi izgleda kao na onoj slici, znaci otprilike kao da je spusten na pola, presavijen bukvalno.
Osecam kao da je sastavljen iz dva dela, i ta dva dela nisu spojena.

Ne znam da li je to normalno, ali prilikom erekcije (ne skroz potpune), mogu da ga malo presavijem.
Kada je u prvoj brzini, onda mogu da ga presavijem rukom ako se bas potrudim, skoro na pola.
Kada je u skroz punoj erekciji, mogu svega 2-3% da ga savijem, i sad sam zakljucio da se tad bas ukruti, da nemam tu mogucnost savijanja tada.

Jos nesto, kada rukom spustim testise, penis mi se presavije skoro na pola.
Pritom, kada jednom rukom spustim testise, i drugom ispravim penis, primetio sam da bih dobio barem 6-5cm laganica, ako bi tako mogao da mi stoji.

Znaci ovako mi stoji otprilike 30% savijen na dole.
Nisam imao seksualne odnose zbog tog straha, i jer sam mislio da mi je polomljen. To i dalje ne znam, a moram da vidim kad mogu otici u dom zdravlja jer zbog skole trenutno nemam vremena. :(

E da, ne osecam nikakvu bol, osim ukoliko bas pokusavam da ga rucno ispravim skroz na gore, da stoji u nekom strela polozaju, ili sta znam.

PS: ne plasim se skinuti se pre doktorom, jedino ako bude devojka/zensko, imacu malo strah da mi se ne smeje, ili da ne ispadnem manje vredan pred njom...jer uvek zelim pred devojkama/zenama da steknem dobar utisak.
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Post od MIXTER »

MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od MIXTER »

To je primer slomljenog penisa.
IspodPalme
Novi član
Novi član

Post od IspodPalme »

Da, Mixter...
Kada je u skroz dignutom stanju, znaci da ne moze vise, dodje mu negde tako...

Ne bas tako isto, vise je navijen, nego da je bas polomljen bukvalno tako...
Ali imam osecaj da je iz dva dela, da mogu rukom da ga nadignem na gore (prednji deo), i da ga spustim na dole...
zdravo
Aktivan član
Aktivan član

Post od zdravo »

Jos kad bi penis imao koske... :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

...Ortopedija bi bila vrlo zanimljiva grana medicine!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član

Post od zdravo »

Da, da, vec vidim dijagnozu... Fractura penii loco typico... :D
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od MIXTER »

Ovako.Idi na snimanje i javi rezultate,ako je slomljen konsultuj se sa urologom.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član

Post od zdravo »

Ma kakav slomljen penis, nemojte vise pominjati slomljen penis! :D
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od MIXTER »

Pa nemozemo znati.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Da mu je penis slomljen on bi od bolova davno bio u urgentnom...
zdravo
Aktivan član
Aktivan član

Post od zdravo »

Pa ne moze se znati dok se ne sedne i ne nauci nesto o medicini. Davanje saveta koji se ticu zdravlja, nosi odredjenu dozu odgovornosti i zahteva odredjenu dozu znanja... Ovu priliku bih iskoristio da jos jednom podvucem da penis nema koske :D
Odgovori