Imam 16 godina.
Moj problem je sledeci:
Mislim da mi je penis slomljen, kriv (to sigurno), i plasim se dosta.
Prilikom erekcije, meni je penis savijen na dole.
Ne znam tacno pod koliko stepeni, ali mislim da bez koristenja ruku, verovatno ne bih mogao imati seksualni odnos. Da objasnim. Kada ga rukom ispravim, onda je ok, ali cim ga pustim, on je opet kriv. Imam i mogucnost da ga (kako bih rekao) savijam.
Znaci, mislim da mi je polomljen, jer osecam da mi je ta neka kost, ili sta je vec koja bi verovatno trebala biti iz jednog dela, da mi je iz dva.
Mislim da mi je ovako nekakav:

Doduse, nije mi bas toliko iskrivljen priliko erekcije, ali kada je u potpunoj, znaci maksimalnoj, i kada rukama malo spustim testise kako bih dobio na velicini, onda mozda izgleda otprilike tako.
Sta me zanima...
Kako je to moglo da mi se desi?
Nikada nisam osetio neku posebnu razliku, ili da mi se polomio penis.
Od malena mislim da mi je bio takav, jer se stvarno ne secam...
Poceo sam rano da masturbiram, negde u 3. ili 4. razredu osnovne.
Da li je moguce, operacijom, ili necim drugim spojiti ta dva dela, ako je polomljen, ili sta znam? :-/
Znaci, mogu rukom da ga malo savijem, tj. kao da je prepolovljen negde na sredini otprilike, mozda kao na slici sto sam gore postavio link..
Da li je to moguce srediti, i koliko bi to otprilike kostalo (izvinjavam se ako je glupo pitanje, ali me zanima da li je cena oko 100-200 evra, ili mozda 2.000 - 3.000 evra), ako je priblizno par hiljada evra, bojim se da mi roditelji nece hteti platiti, jer je to ogromna suma.

Nisam jos skupio hrabrost da odem do urologa, a kad sam konacno rekao roditeljima, rekli su mi da cu ici sa tatom, i posle toga su i zaboravili na to, a ja nisam mogao opet to da spominjem, jednostavno me sramota.
Sutra cu ih pitati da odem na tu kontrolu narednih dana....ali me sad to jako muci, i interesuju me vasi odgovori, i da li je moguce to srediti, ukoliko je polomljen?
Imam i jos par pitanja.
Koliko to traje (operacija), i da li posle mogu imati normalan sex, da li je potrebno za oporavak godinu dana i vise, ili par meseci? Da li ce kasnije sve biti u redu, tj. hocu li moci isto da osecam zadovoljstvo, ili ce mozda biti ne daj Boze smanjeno?

Molim vas da mi odgovorite, hvala vam unapred!
Moram da dodam, i da mi se dosta samopuzdanje spustilo, ponekad sam sa devojkama malo drugaciji, imam strah da ce zeleti sex, a plasim se kako bi reagovale na to da mi je kriv (ili cak polomljen), i da li bih uopste mogao imati seksualni odnos.
Znaci jos jednom da kazem, mogu rukom da ga skoro presavijem, jer kao da je iz dva dela, mislim da mi je polomljen, kao na slici iznad.
Hvala