Krvarenje posle odnosa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
koki59
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 01, 2006 11:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Krvarenje posle odnosa

Post od koki59 »

Posle odnosa koji je bio malo "zesci", u toku ejakulacije osetio sam pecenje i blagu bol. Nakon malo vremena kada sam mokrio pojavila se sukrvica malo tamnija a zatim svezija krv i blago krvarenje. Sutradan posle svakog mokrenja ostaju na vesu bledo-crvenkaste fleke od sukrvice. Malo sam zabrinut, nagadjam da je kapilar ali me zabrinjava da nije nesto sa prostatom ili neka cista u uretri bila.
KO HOCE NADJE NACIN, KO NECE NAJDE OPRAVDANJE
koki59
Novi član
Novi član

Post od koki59 »

Dopuna pitanja , koliko treba pauzirati sa seksom ako je u pitanju kapilar i sta ako se opet desi da pri ponovnom odnosu dodje opet do krvavljenja, tj pucanja kapilara.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

VIdis,da li je prostata,cista ili nesto trece to svakako mi ne mozemo znati,jel tako,jer jednostavno,nismote pregledali,snimili niti sta drugo.Znaci mozemo samo da pretpostavimo,a ja to ne zelim jer je besmisleno.
Ajde da pretpostavimo da je kapilar a sta ako nije?
Zato je najbolje da se javis lekaru ako se to krvarenje nastavi u duzem vremenskom periodu i sto je najbolje da ti se uradi jeste uretroskopija i da se vidi gde se nalazi mesto krvarenja.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
koki59
Novi član
Novi član

Post od koki59 »

Odnos je bio uvece a slabe, blede fleke od sveze krvi posle mokrenja bile do sutradan popodne, vece i posle toga ne, sutradan nije nicega vise bilo. E sad ponavljam pitanje, koliko apstinirati, ako se radi o kapilaru... Ako se ponovi bez iritacije ici cu kod urologa, ali do tad ako je kapilar sta dalje da se ne ponovi..
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne znam koliko apstinirati.Ali posto vise nemas krvarenja onda moze pa ces videti i znati za sledeci put.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
koki59
Novi član
Novi član

Post od koki59 »

Hvala na trudu i odgovoru.
Odgovori