krv u spermi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
milkodeus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 1:28 am

krv u spermi

Post od milkodeus »

Nakon poslednjeg odnosa ucinilo mi se u kondomu da se pojavio ugrusak krvi. Da li neko moze da mi kaze sta misli, o cemu se tu radi?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Krv u spermi je znak upale vezikula seminalis,dveju malih zlezdica blizu prostate ciji sekret ulazi u sastav spreme.Obicno nastaje kao sirenje infekcije iz uretre ili besike.Lecenje moze da bude dugotrajno jer je bakterija u takvom nedostupnom mestu,ipak stvar zavisi od slucaja do slucaja.Potrebno je da odes kod lekara koji ce ti dati uput za:
nalaz urina
urinokulturu
uretralni bris
spemokulturu (ona je najznacajnija ovde)
i probu po Mares-Steamy-ju

ali i uput za EHO urotrakta.

E sad,mislim da bi bilo suvisno da pitas da li je ta infekcija opasna,kako se leci i sl...potrebno je da odes kod lekara koji ce ti dati upute i onda se vrati ovde i ja cu ti rastumaciti sve sto ti nije jasno.

Da bih te rasteretila,infekcija nije opasna,leci se antibioticima,ne ostavlja posledice po potenciju niti bilo koju finkciju urogenitalnog trakta.
Odgovori