krv u spermi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
krv u spermi
Nakon poslednjeg odnosa ucinilo mi se u kondomu da se pojavio ugrusak krvi. Da li neko moze da mi kaze sta misli, o cemu se tu radi?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Krv u spermi je znak upale vezikula seminalis,dveju malih zlezdica blizu prostate ciji sekret ulazi u sastav spreme.Obicno nastaje kao sirenje infekcije iz uretre ili besike.Lecenje moze da bude dugotrajno jer je bakterija u takvom nedostupnom mestu,ipak stvar zavisi od slucaja do slucaja.Potrebno je da odes kod lekara koji ce ti dati uput za:
nalaz urina
urinokulturu
uretralni bris
spemokulturu (ona je najznacajnija ovde)
i probu po Mares-Steamy-ju
ali i uput za EHO urotrakta.
E sad,mislim da bi bilo suvisno da pitas da li je ta infekcija opasna,kako se leci i sl...potrebno je da odes kod lekara koji ce ti dati upute i onda se vrati ovde i ja cu ti rastumaciti sve sto ti nije jasno.
Da bih te rasteretila,infekcija nije opasna,leci se antibioticima,ne ostavlja posledice po potenciju niti bilo koju finkciju urogenitalnog trakta.
nalaz urina
urinokulturu
uretralni bris
spemokulturu (ona je najznacajnija ovde)
i probu po Mares-Steamy-ju
ali i uput za EHO urotrakta.
E sad,mislim da bi bilo suvisno da pitas da li je ta infekcija opasna,kako se leci i sl...potrebno je da odes kod lekara koji ce ti dati upute i onda se vrati ovde i ja cu ti rastumaciti sve sto ti nije jasno.
Da bih te rasteretila,infekcija nije opasna,leci se antibioticima,ne ostavlja posledice po potenciju niti bilo koju finkciju urogenitalnog trakta.