Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
imam problem....poslije mastrubiranja pojavila se mala kolicina krvi....nije u spermi nego poslije...ako mi neko moze odgovoriti na ovo pitanje ,ja se pojede ziv......
Uz tu konstataciju da ti se pojavila krv u spermi,trebao si napisati vek koliko godina imas, jer je to vazan faktor,to moze biti samo neki kapilar od jake erakcije,ali ako je to uvek mislim konstantno trebas posetiti doktora!!!!
Moj muz ima isti problem,..odnosno imao je pre dve godine,..znaci sukrvica,rozikasta sperma i ugrusci... isao kod urologa pio sve i svasta,nisam sigurna ali moslim da je bila Vesiculae seminales neka upala ili sta vec,..navodno se izlecio akd evo ponovo mu se to desilo... zakazao je ponovo kod urologa ali eto mi smo se jako zabrinuli pa sam dosla po savet zasto se to ponovo javilo,..verovatno je samo zalecio a ne i izlecio.
Da pojasnim nema nikakvih bolova ni za vreme ejakulacije ni posle samo mala neprijatnost kad izlazi i to samo onda kad ima ugrusaka kao da ga malo grebe kroz kanal,..i sto smo primetili kao da su neke ljuspice crvene ne znam kako bih drugacije objasnila,..
Zaista bih vam bila zahvalna ako bi ste mi bar malo olaksali,.ne mogu da spavam stalno razmisljam o tome
mozda se radi o infekciji, nakon ispitivanja u tom slucaju bice propisan odgovarajuci antibiotik...a desava se ponekad da se to javi i "iz cistog mira", kao bezopasna pojava, ali ako se naravno pregledom potpuno iskljuce svi drugi problemi u urogenitalnom traktu koji mogu da dovedu do toga...
Hvala unapred. Ja sam pre par dana imao sli;an problem posle odnosa. U ejakulatu je bilo krvi. Nekoliko dana pre toga sam bio kod urologa jer sam predhodno imao bolove u testisima, i na pregledu mi je doktor rekao da je sve u redu. Pa sam hteo da vas pitam šta da radim?
prati da li ce se ponoviti...treba ispitati postoji li neka infekcija, uraditi pregled genitalija i prostate...ako se iskljuci infekcija ili neki drugi poznati razlog koji moze dovesti do toga, to se ponekad desava bez nekog konkretnog razloga, pukne neki kapilarcic, i u tom slucaju nema znacaj...ali ispitati najpre postojanje infekcije, posto navodis da si imao i neke bolove pre toga...