Krv u spermi!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Pajdo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 2:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Krv u spermi!!!

Post od Pajdo »

Kao što se vidi iz naslova, to je moj ''problem''. Već duže vrijeme se to događa, bio sam kod lječnika uradio urinokulturu, bris uretre i ejakulata.
Nalazi :
Kulture urina ostale sterilne

Bris uretre i ejakulata nađena bakterija - morganelle morigami ( mislim da sam dobro napisao, znate kakav je rukopis lječnika :-) )

Popio sam propisani antibiotik ali i dalje imam krv u spermi, malo me pecka posle orgazma ali ništa strašno i nemam nikakvih problema pored toga.
Ako neko može savjetovati što da radim ili pomoći na bilo koji način bio bih više nego zahvalan!!!
Imam 32 god. ako to išta pomaže.
Znam da ne znam!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

UZ pregled prostate? Pregled testisa?
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
aco85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 12:28 am

Post od aco85 »

Ma nije to nista, to je samo pesak u bubrezima. Salim se, pesak ili kamen u bubrezima je ozbiljna stvar i zbog njega dolazi do krvarenja i peckanja kod mokrenja. Verovatno jedes dosta soli i pijes malo vode. Uradi ultrazvuk bubrega, besike i prostate.
Pajdo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 2:40 pm

Post od Pajdo »

Urolog mi je rekao da moram opet izvaditi sve nalaze zato što se ova bakterija teško liječi, u biti problem su testisi koji imaju jaku obranu od bilo kojeg stranog tijela, u ovom slučaju antibiotika koji sam uzimao, tako da ću to morati odraditi ponovo, s tim da misli da ste u pravu u vezi pjeska u bubrezima jer mi je kreatinin malo povećan. Hvala na savjetima!
Znam da ne znam!!!
Odgovori