Krv iz penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dejan-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 9:05 pm

Krv iz penisa

Post od Dejan- »

Pozdrav.
Juce kad sam dosao kuci, osetio sam jak bol preciznije receno kao da me nesto ustinulo za rupicu na glavicu penisa. Inace od hladnoce se sav skupio i smanjio ko puz morao sam sacekam malo da poraste da bih mogao da mokrim :lol: Ali kad sam krenuo, mokrenje nije pocelo jedno sekund-dve i onda je krenulo ali uz jako peckanje. Mokraca je bila tamnije boje. Kad sam zavrsio, pogledao sam glavic i video da iz rupice curi krv. Zaustavio sam je mada nije teklo puno krvi vec malo. Primetio sam i na gacama 3-4 takckice krvi. Nastavilo je da pece, tako da smatram da postoji neka ranica unutar penisa kod glavica i da je mokraca mozda nadrazuje. Kasnije sam masturbirao kako bih ''ocistio'' mokracni kanal posto nisam dugo, retko kad to i radim, ali cuo sam kako sperma moze da ocisti kanal od bakterija i svacega. Takodje i da proverim hoce li biti krvi u spermi. Nije nista bilo, sve u redu, samo je jos malo peckalo.
Posle toga svaki put kad mokrim, mada ne cesto, pecka me u tom delu, na izlazu iz mokracnog kanala. Malopre kad sam zavrsio mokrenje primetio sam nesto belo, ali ne opet veliko nego sitno. Krvi nije bilo, mokraca je bila normalna da kazem, nije tamna kao pre, klasicna zuta.Trenutno me pece i pijem caj od persuna posto sam i prehladjen u poslednje vreme pa su se mozda prehladili i mokracni kanali.

Sta vi mislite sta bi moglo biti? Brine me da ne bude nekakva polna bolest ili da se ne inficira ta ranica unutra ako je ima. Imam 19 godina.
Hvala unapred.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Krv iz penisa

Post od Djoko »

Verovatno da je prehlada, idi kod urologa i obavi to..

Sigurno da ces dobiti nekakvu terapiju, jer me ta "krv" cudi sto spominjes, i ta ranica.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Pa jel si imao nezaštićene odnose, ako jesi, kad u odnosu na ove probleme?
Dejan-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 9:05 pm

Post od Dejan- »

Djoko napisao:Verovatno da je prehlada, idi kod urologa i obavi to..

Sigurno da ces dobiti nekakvu terapiju, jer me ta "krv" cudi sto spominjes, i ta ranica.
Pa i mene isto, zato pitam, posto nikad nisam imao tako nesto. Peckalo me ponekad ali nikad nije bilo krvi, mada opet nije to mnogo krvi nego malo nesto, kap-dve mozda. Opet kazem kad sam dosao kuci, kao da me nesto ustinulo, mozda sam nekako cudno seo, tesne farmerke bile nemam pojma, moze biti da je neka obicna povreda.

[quote=''Dejanbg'']Pa jel si imao nezaštićene odnose, ako jesi, kad u odnosu na ove probleme?[/quote]

Ma jok, nista, ni zasticene ni nezasticene :lol:

Popio sam 2 solje caja od persuna i skoro sam isao opet u wc, nije peckalo, mokraca je bila bistra.
Odgovori