Postovani, suprug ima problem pa molim za misljenje:
Pre nekoliko dana, posle seksualnog odnosa, u toaletu je primetio sukrvicu u obliku kapi-dve pred mokrenje. Od tada primecuje tragove i na donjem vesu. Prvih dan-dva nije osecao nikakve tegobe, a sada oseca nelagodnost (bol) u levom testisu i bol u predlu bubrega.
Krvna slika mu je u redu, a laboratorijski nalaz urina pokazuje: 1-2 eritrocita svezih, 4-6 lkci, i vidna vlakna sluzi. Bilirubin je ok.
Ostale nalaze ceka, kao i pregled ultrazvukom. A do tada, molim vas da mi kazete vase misljenje o tome sta bi moglo biti u pitanju, jer smo vrlo zabrinuti.
Srdacan pozdrav!
Krv u mokraci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Krv u mokraci
mora se obaviti i pregled da bi se doslo do zakljucka o cemu se radi, bez toga bi bilo kakav komentar mozda bio navodjenje na pogresan put...tako da je savet da svakako ode kod urologa...
Re: Krv u mokraci
meni se isto tako desava posle odnosa da mi se pojavi ugrusci krvi u mokraci i zbog toga nemogu da mokrim ma uzas to mi se desava vec cetvrti put sve moguce pretrage sam uradio i sve je ok jedino je konstatovana upala prostate ,uglavnom neka nebrine nisu nikakvi tumori u pitanju ali neka obavezno nastavi sa pretragama.sretno