Kronični prostatitis, dali je moguće ga izlječiti do kraja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
marko330
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm

Kronični prostatitis, dali je moguće ga izlječiti do kraja

Post od marko330 »

Ja evo već se gotovo godinu dana lječim od toga. Imao sam enterokoks a sad je esherihia u pitanju. TRUS je napravljen oblik i veličina je uredu, ali je prostata cijelim djelo inhomogena u smislu post upalnih promjena, ali na sreću nema prostatolita i žarišta. Konzistencija je gnjecava. Dali je to moguće da se vrati ta konzistencija na normalno i da više nemam tu neugodu u donjem predjelu. Imam samo 25 godina i nisam promiskuitetna osoba i imao sam sex samo s jednom osobom (dugogodišnja veza), ali kasnije se uspostavilo da je ona bila nevjerna. Neznam od čega mi je ovo sve.

Na jednom nalazu je bila i ureaplazma u malom broju, ali ja sam ponovio test u boljoj bolnici odmah nakon nalaza i nisu ju našli. Ali ipak su dali antibiotik za nju.

Koliko je polen dobar za prostatu, da li on pomaže kod regeneracije i koje preparate i hranu treba koristiti.

Uzeo sam čak i homeopatiju, neki regenaplex za obnavljanje stanica i to baš za prostatu i uzimam to 3mjeseca vidim neke pomake, ali neznam jeli to od toga.

Vidim neohrabrujuće rezultate ovdje drugih prisutnih, pa sam jako zabrinut. Pročitao sam sve o njemu na ovom forumu i šire. Ali ovo moje pitanje dali se ovo može vratiti na staro nigdje ne piše. Ima li netko tko je to prošao i izlječio, da vidimo dali je moguće, ili netko od stručnih osoba ovdje da nešto kaže.
Odgovori