Kriv sam priznajem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Zapadd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 23, 2011 1:46 am

Kriv sam priznajem

Post od Zapadd »

Imam devojku duze vreme , i prilikom zavrsenog odnosa , ne retko mi se dogadja da zaspim a da prethodno nisam oprao penis i posle ujutru ili u toku dana prilikom tusiranja to obavim ,lenj sam :( i ljut sam na sebe ! E sad.. Skoro mi se pojavila mala crvena flekica pri dnu glavica i na kozici .Prilikom tusiranja dogadja mi se da od sapuna se iziritira i malo vise zacrveni na trenutak ali kada se nista ne dira to se skoro povuce skroz. Ali posle svakog odnosa se pojavi . Osetim mali bol prilikom povlacenja kozice kada je penis opusten na tom mestu , ali i to po nekad ne uvek .

Planiram da postim lekara,ali me zanima jel moguci uzrok ovoga moja gore navedena lenjost ili nesto drugo ?
I ako je mojom greskom sta mi preporucujete da uradim ?

Hvala unapred
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Kriv sam priznajem

Post od Dr011 »

higijena penisa je nesto sto se mora redovno sprovoditi, znaci svakodnevno pranje, a vezano za odnose treba se prati i pre i posle odnosa! penis uvek treba da bude cist i suv...pokusaj sa time, pa ako za par dana ne bude poboljsanja javi se na pregled, na slepo se ne moze znati kako stvari stoje...
Odgovori