Nisam uspeo da nadjem nista na netu, pa sam se odlucio da postavim pitanje kod vas.
Devojka mi je skrenula paznju da smatra da nije normalno da moji testisi mogu toliko da se krecu I povuku na gore. Ako stojim opusteno, testisi normalno vise u kesi. Ako jace uvucem stomak, testisi se povuku cak iznad penisa. Rukom mogu da ih pomerim jos vise ka gore, do malo ispod pojasa. Tu kao da ima mesto za njih. Ne mogu da idu u stomak. Citao sam da testisi kod beba ispadaju iz stomaka I prolaze taj put, ali valjda treba da se taj put zatvori za njih I da ne mogu vise da se vracaju.
Na netu sam takodje poredio velicinu I izgleda da imam oko 20 % manje testise od nekog proseka (koji je 2 x 3 x 5 cm, ako sam pronasao valjane podatke). Velicina penisa je, isto ispod proseka, recimo do 14.5 cm u erekciji u najboljem slucaju.
Da li ovo ukazuje na neki problem slabije proizvodnje testosterona (gledajici po velicini testisa I penisa, uz to da sam gojazan, ponekad depresivan I statican...) ?
Imam 27 godina, visok sam 180 cm, tezak 106 Kg, sirokih ramena ,srednje maljav I kosa se proredila u prethodnih par godina, tako da je na temenu bas retka. Imam ceste erekcije, ali ponekad I problem prerane ejakulacije.
Voleo bih da imam neke informacije I mozda savet da li da idem kod lekara.
Kretanje testisa iznad penisa i mogući problemi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic