Kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Lolajabba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 23, 2016 4:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Kozica

Post od Lolajabba »

Zdravo, imam 12 godina, obrezan sam, i desava se nesto cudno, bas otkad sam obrezan, ovo pitam cisto da mogu reci roditeljima ako je nesto stvarno ozbiljno, uglavnom ovako.

Kozica od penisa stalno prelazi preko glavica, jedino je u normalnom stanju kada lezim na ledjima, cim npr. ustanem kozica prekrije glavic, to je jako cudno. Zna li iko sta to moze biti?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Kozica

Post od _david_ »

nije cudno, tako si obrezan sa namerom, urolog koji je vrsio intervenciju je namerno ostavio malo kozice... zbog mastrubiranja i seksa... da ne bi izgubio osecaj....drugo su bebe i decaci od 5,6 godina koji jos nisu "upoznali svoj poni organ" kod njih se sece skroz... a ti imas 12 godina, vec si poceo da mastrubiras, zamisli da ti je odekao jos kozice...jako cudno bi ti bilo pri mastrubiranju... i osecaj bi izgubio, zato kod starijih osoba i starijih decaka urolozi uglavnom namerno ostavljaju kozicu iz tog razloga...

- ja sam isto obrezan, meni je urolog takodje ostavio malo kozice, bas iz tog razloga...ali takav obrezani penis vucem vec dosta dugo godina , pa sam razmisljao da odem u privatnu kliniku na rekonstrukciju, pa da mi odseku jos 5,6 milimetra...
Lolajabba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 23, 2016 4:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Lolajabba »

Nisi skuzio, pogrijesio sam u pisanju, ja sam obrezan bas u petoj, sestoj godini. Ali otkad sam obrezan ima vec 5, 6 godina to mi se desava, evo sad napisao temu o tome.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Lolajabba napisao:Nisi skuzio, pogrijesio sam u pisanju, ja sam obrezan bas u petoj, sestoj godini. Ali otkad sam obrezan ima vec 5, 6 godina to mi se desava, evo sad napisao temu o tome.
pa dobro, urolog te tako operisao, nije hteo vislje da sece
Odgovori