Kozica se sama svlaci
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 29, 2017 2:29 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kozica se sama svlaci
Pozdrav, imam 15 godina i imam veliki problem, naime kozica mi se sama svlaci preko glavica, mogu da je vratim sve normalno ali ona se opet vraca, nisam obrezan, i stvara mi problem zato sto mi je ceo glavic otkriven, a kozica mi je preosetljiva i onda mi stvara problem pri hodanju ili bilo cemu, da li je to normalno da mi glavic bude stalno otkriven? I to traje vec duze vreme, da li mozete da me posavetujete kako tj sta da radim da mi glavic bude pokriven?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Kozica se sama svlaci
Да ти пенис није предугачак?
Дај фотографије.

-
- Novi član
Moze li neko objasnjenje kako da dodam sliku sa fona? Ako vam nesto znaci izmerio sam i dugacak je 8cm jel to normalno ili ne? 

Nije pitanje koliko je penis dugacak, pitanje je koliko ti je kozica dugacka.
Sliku stavljas tako sto je prvo moras uploadovati ne neki server i kopiras link izmedju Img tagova, imas gore ispod naslova pise ali i nemors izmedju Img tagova, moze samo link od slike.
A mozes ako imas neki, takozvani oblak (kao sto je google drive, dropbox itd..), prebaciti na njega i kopirati ovde samo link od slike.

Sliku stavljas tako sto je prvo moras uploadovati ne neki server i kopiras link izmedju Img tagova, imas gore ispod naslova pise ali i nemors izmedju Img tagova, moze samo link od slike.
A mozes ako imas neki, takozvani oblak (kao sto je google drive, dropbox itd..), prebaciti na njega i kopirati ovde samo link od slike.
-
- Novi član
http://imgur.com/YPjlZri
Nadam se da se ova slika brise, da je niko nece videti, i ovako mi obicno stoji kozica da napomenem da mogu skroz da prekrijev glavic i skroz da ga povucem
Nadam se da se ova slika brise, da je niko nece videti, i ovako mi obicno stoji kozica da napomenem da mogu skroz da prekrijev glavic i skroz da ga povucem
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не видим слику.
-
- Novi član
Plasim se da neko sa onog sajta ne vidi sliku, pa sam stavio na privatno, moze li nekako bez slike? Znaci kozica mi prekriva pola glavica, malo vise od pola, a kada dosta hodam ona se prevuce skroz preko glavica, i to neki put bude neki put ne.
-
- Novi član
I da napomenem, mogu skroz da prevucem kozicu preko glavica, mislim da imam dovoljno kozice ali da se ona vraca iz nekog razloga.
Ne znam sto se bojis slike, samo penis slikas, pun internet penisa...
Inace, uzrok tome moze biti:
1. Kratka kozica - bez obzira sto je imas dovoljno da pokrijes glavic, ti je tada mozda rastegnes malo a ona je ipak kratka da stoji tako pa se srola nazad. Resenje bi bilo da je fiksiras preko glavica nekim sredstvima (kao npr onim sto obrezani koriste da rastegnu kozicu i time je ponovo dobiju) i nakon nekog vremena ce ti stajati tako.
2. Kratak frenulum tj resica - povlaci kozicu non stop na dole. Resenje je hirurska intervencija.
3. Oba razloga kombinovano.
Inace, tvoj penis moze biti normalan, nije nuzno da imas problem, nekima je glavic prirodno otkriven. Tu se takodje mogu javiti nuspojave kao kod obrezanih zavisno od konfiguracije penisa... Eto ti ukratko
Inace, uzrok tome moze biti:
1. Kratka kozica - bez obzira sto je imas dovoljno da pokrijes glavic, ti je tada mozda rastegnes malo a ona je ipak kratka da stoji tako pa se srola nazad. Resenje bi bilo da je fiksiras preko glavica nekim sredstvima (kao npr onim sto obrezani koriste da rastegnu kozicu i time je ponovo dobiju) i nakon nekog vremena ce ti stajati tako.
2. Kratak frenulum tj resica - povlaci kozicu non stop na dole. Resenje je hirurska intervencija.
3. Oba razloga kombinovano.
Inace, tvoj penis moze biti normalan, nije nuzno da imas problem, nekima je glavic prirodno otkriven. Tu se takodje mogu javiti nuspojave kao kod obrezanih zavisno od konfiguracije penisa... Eto ti ukratko
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па шта и ако ти виде фотографију? Откуд знају да је твоја тј. откуд знају да си то ти, ако ме разумеш?
А ако прстима повучеш кожицу унапред, да ли можеш скроз да прекријеш главић?

А ако прстима повучеш кожицу унапред, да ли можеш скроз да прекријеш главић?
-
- Novi član
Da, mogu skroz da prekrijem, nista mi ne smeta.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па можда ти се кожица подвије приликом прекривања главића и после се повуче тј. одвије. Погледај мало око тога.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 12:43 pm
Aca je potpuno u pravu. Vrlo je moguće da ti se kožica podvija i samim tim se vrlo lako i odvija.
Zbog potencijalne infekcije bih ti preporučio da što pre odeš kod lekara i proveriš šta je u pitanju.
Zbog potencijalne infekcije bih ti preporučio da što pre odeš kod lekara i proveriš šta je u pitanju.