Kozica se malo teze prevlaci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Kozica se malo teze prevlaci
Imam jedno pitanje,trazio sam odgovor ali ga nigde nisam nasao.Dok mi penis nije u erekciji,kozicu bez problema prevlacim,ali kada mi je u erekciji,nju ja prevucem,ali malo teze.Procitao sam negde kako mogu da namazem penis pavlovicevom mascu i da vezbam,pa me zanima da li je to funkcijalno...? 
Re: Kozica se malo teze prevlaci
Hvala,jest da sad odgovaram,ali nisam mogao pre...to ne boli,mislim ako treba da se nesto ,,sece",ali samo mi reci kako ja da to saopstim ocu,malo mi je,znate,ono....

- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Вежбај па види да ли ће помоћи. Можеш да мажеш и Галеникином Пантенол кремом.
Hvala,pokusacu...

- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Ма то је нормална појава. Некима се чак дешава да се потпуно нормална кожица зелепи из чиста мира. То се углавном дешава због инфекције и тада треба такође применити повлачење кожице докле је могуће уз испирање воденим раствором соде бикарбоне. Сваки дан се по малко више повуче и на крају све буде како треба. Само треба бити упоран.
Obavezno se javite lekaru, u pravu ste najverovatnije ce Vam biti potrebna operaciji, koja je vrlo jednostavna, tako nema razloga za brigu i neprijatnost jer se radio o uobicajenoj pojavi i problemu koji ima jako puno muskaraca. Ne oklevajte u poseti lekaru.......
Da li mogu ja da to rasirim,nasao sam na internetu da kao uzmem sa dva prsta i da polako rastezem kozicu i tako jedno mesec dana....

- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Па зар ниси вежбао и мазао ова три месеца?!
Hahaha,ta tri meseca sam morao da ucim kao luuud,ali isplatilo se,prosao sam odlican..
Sad da se vratim temi...
Vezbao sam i na neke svoje nacine i vec je bolje,idee..
, ali nisam bas najzadovoljniji... koci malkice...ali je prevlacim ...
Uzeo bih onu PANTENOL MAST ,pa bice valjda jos bolje.Gde ima ta mast,je li u apotekama ili samo u Liliju?
Sad da se vratim temi...
Vezbao sam i na neke svoje nacine i vec je bolje,idee..
Uzeo bih onu PANTENOL MAST ,pa bice valjda jos bolje.Gde ima ta mast,je li u apotekama ili samo u Liliju?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Честитам на одличном успеху!
Галеникина Пантенол маст је најбоља али се тешко налази. Успем да је нађем у понекој апотеци. Можда би ти маст била превише масна па да прво пробаш са Пантенол кремом.

Галеникина Пантенол маст је најбоља али се тешко налази. Успем да је нађем у понекој апотеци. Можда би ти маст била превише масна па да прво пробаш са Пантенол кремом.

Hvala
i potrazicu je... 
Samo jos jedno pitanje,ako dodje do nekih ranica,ako naglo istegnem kozicu,sta onda da radim..? 
sta lupate gluposti vi ljudi, kako moze u punoj erekciji da povuce kozicu preko glavica? vidite da vas lik sprda i trolluje... kako je to moguce, jedino ako bi imao jedno 30% vise kozice nego sto bi trbealo.. cuj ne mogu da prevucem kozicu u erekciji hahahaha
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Онда можеш да их мажеш на пример Прополис кремом коју прави пчеларска кућа Ковачевић или неком другом кремом коју би иначе користио за посекотине и ране.jadan ja napisao:Samo jos jedno pitanje,ako dodje do nekih ranica,ako naglo istegnem kozicu,sta onda da radim..?
-
pomagajte drugovi
- Novi član

- Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 3:18 pm
Imam 20 godina, i imam problem...sa kozicom penisa naravno, pri erekciji se ona teze spusta i navlaci preko glavica, malo boli ali nekada uspem da je spustim i kada je erekcija u pitanju, veoma zateze, ali stoji, a kada nije u toj fazi onda mogu da je zavrnem skroz do kraja. Takodje, glavic mi je prilicno osetljiv, molim Vas pomagajte, sta radim? :/