Kozica se malo teze prevlaci

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

jadan ja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 04, 2015 12:22 pm

Kozica se malo teze prevlaci

Post od jadan ja »

Imam jedno pitanje,trazio sam odgovor ali ga nigde nisam nasao.Dok mi penis nije u erekciji,kozicu bez problema prevlacim,ali kada mi je u erekciji,nju ja prevucem,ali malo teze.Procitao sam negde kako mogu da namazem penis pavlovicevom mascu i da vezbam,pa me zanima da li je to funkcijalno...? :oops:
jadan ja
Novi član
Novi član

Re: Kozica se malo teze prevlaci

Post od jadan ja »

Hvala,jest da sad odgovaram,ali nisam mogao pre...to ne boli,mislim ako treba da se nesto ,,sece",ali samo mi reci kako ja da to saopstim ocu,malo mi je,znate,ono.... :oops: :roll:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Вежбај па види да ли ће помоћи. Можеш да мажеш и Галеникином Пантенол кремом.
jadan ja
Novi član
Novi član

Post od jadan ja »

Hvala,pokusacu... :oops: :oops: :lol:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма то је нормална појава. Некима се чак дешава да се потпуно нормална кожица зелепи из чиста мира. То се углавном дешава због инфекције и тада треба такође применити повлачење кожице докле је могуће уз испирање воденим раствором соде бикарбоне. Сваки дан се по малко више повуче и на крају све буде како треба. Само треба бити упоран.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Obavezno se javite lekaru, u pravu ste najverovatnije ce Vam biti potrebna operaciji, koja je vrlo jednostavna, tako nema razloga za brigu i neprijatnost jer se radio o uobicajenoj pojavi i problemu koji ima jako puno muskaraca. Ne oklevajte u poseti lekaru.......
jadan ja
Novi član
Novi član

Post od jadan ja »

Da li mogu ja da to rasirim,nasao sam na internetu da kao uzmem sa dva prsta i da polako rastezem kozicu i tako jedno mesec dana.... :oops: :oops: :roll:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па зар ниси вежбао и мазао ова три месеца?!
jadan ja
Novi član
Novi član

Post od jadan ja »

Hahaha,ta tri meseca sam morao da ucim kao luuud,ali isplatilo se,prosao sam odlican.. 8)
Sad da se vratim temi...
Vezbao sam i na neke svoje nacine i vec je bolje,idee.. :lol: , ali nisam bas najzadovoljniji... koci malkice...ali je prevlacim ...
Uzeo bih onu PANTENOL MAST ,pa bice valjda jos bolje.Gde ima ta mast,je li u apotekama ili samo u Liliju? :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Честитам на одличном успеху!

Галеникина Пантенол маст је најбоља али се тешко налази. Успем да је нађем у понекој апотеци. Можда би ти маст била превише масна па да прво пробаш са Пантенол кремом.

Slika
jadan ja
Novi član
Novi član

Post od jadan ja »

Hvala :D i potrazicu je... :lol:
jadan ja
Novi član
Novi član

Post od jadan ja »

Samo jos jedno pitanje,ako dodje do nekih ranica,ako naglo istegnem kozicu,sta onda da radim..? :o
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

sta lupate gluposti vi ljudi, kako moze u punoj erekciji da povuce kozicu preko glavica? vidite da vas lik sprda i trolluje... kako je to moguce, jedino ako bi imao jedno 30% vise kozice nego sto bi trbealo.. cuj ne mogu da prevucem kozicu u erekciji hahahaha
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

jadan ja napisao:Samo jos jedno pitanje,ako dodje do nekih ranica,ako naglo istegnem kozicu,sta onda da radim..? :o
Онда можеш да их мажеш на пример Прополис кремом коју прави пчеларска кућа Ковачевић или неком другом кремом коју би иначе користио за посекотине и ране.
pomagajte drugovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 3:18 pm

Post od pomagajte drugovi »

Imam 20 godina, i imam problem...sa kozicom penisa naravno, pri erekciji se ona teze spusta i navlaci preko glavica, malo boli ali nekada uspem da je spustim i kada je erekcija u pitanju, veoma zateze, ali stoji, a kada nije u toj fazi onda mogu da je zavrnem skroz do kraja. Takodje, glavic mi je prilicno osetljiv, molim Vas pomagajte, sta radim? :/
Odgovori