Kozica Error - HELP!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Obi1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2012 2:04 am

Kozica Error - HELP!

Post od Obi1 »

Ja imam 17 godina, i jos uvek nisam imao seksualne odnose, a duze vreme imam devojku, ali se ustrucavam na seks, zbog mog "problema". Imam problem sa navlacenjem kozice preko glavica penisa kada je u punoj erekciji.. Kada je opusten mogu da prevucem kozicu preko celog glavica bez problema, ali kada je dignut, samo do pola, i kozica se jako zateze.. O cemu se radi ? :roll:
Siamese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 2:52 pm

Re: Kozica Error - HELP!

Post od Siamese »

To stanje je Fimoza.
Postoji stanje fimoze gde se to moze resiti vezbama i mastima i stanje gde je neophodna mala hirurska intervencija ili kompletno obrezivanje.
Preporucujem ti da ne eksperimentises nego vec u ponedeljak kod maticnog lekara i uput za specijalistu koji ce da odredi stanje i potrebnu terapiju ili intervenciju.
Nema potrebe od straha i stida, to moras da resis ma koliko god tebi bilo sramota da kazes roditeljima da moras kod urologa i da se to sredi. Ukoliko ne sredis seksualni zivot ti nece biti ono sto treba da bude i mozes da imas samo problema ili nepotrebne komplikacije.
Jos danas reci svojima ili bar jednom roditelju s kojim imas otvoreniju komunikaciju. U svakom slucaju to nije stanje za razmisljanje, stid i strah, sve se moze resiti bez daljih komplikacija.
Fimoza je vrlo cesto stanje koje vecina muskarci ukapiraju da se mora resiti pre ili nakom prvog seksualnog iskustva, sve zavisi od stepena fimoze.
Obi1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2012 2:04 am

Re: Kozica Error - HELP!

Post od Obi1 »

Hvala na savetu, poslusacu.. Ali mislim da bi mi sve bilo ok, da nema one tanke kozice koja spaja glavic sa kozicom.. Da li je to ista stvar, i da li ima veze sa tesnom kozicom?
Odgovori