Poštovani,
naime,prije par mjeseci je kod mene počela bol sa desne strane stomaka u području di je jajnik. Bol se pojavljivala dosta često ali nije bila jaka. Da bi prije mjesec dana nastala užasno jaka bol na istom mjestu i širila se iza prema bubregu i počela sam mokriti krv. Otišla sam na hitnu, na području L2-L3 kamn promjera 4mm. Bol se pojavljivala u napadima i strašno jaka,trajala bi sat dva pa pustilo. Međutim bol se počela pojavljivati sve jače pa sam ponovo otišla na hitnu. Kamen se spustio na L5-S1, nakon 3 tjedna. 28 imam IVP, međutim vrsta boli se sad promjenula, sada me boli samo na području bubrega i imam konstantnu bol koja ne popušta i dok ne popijem spasmex ,ibubprofen 600 u granulama i lumidol 50 ono ne popušta i doslovno ne mogu ustati iz kreveta jer od boli ne mogu hodati. Sada me malo brine to jer je do sad kad dobijem napad kada se kamen pomijera osjetila sam da grebe i uvijek bi se pojavila krv u urinu trajalo bi sat dva i pustilo aali sada ne. Brine me bubreg jako,ne kamen nego što se dešava s mojim bubregom. Da svaki puta su napisali dilatacija. Uz bolove konstantno mi se trese tijelo vrtoglavice. Nisam niti jednom imala temperaturu i bol ili peckanje tokom mokrenja.
Unaprijed se zahvaljujem.
Lijepi pozdrav Irena
Konstantna bol u bubregu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija