kondilomi tisonove zlezde neka neko postavi slike ovih stvar

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

bond007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 7:54 pm

kondilomi tisonove zlezde neka neko postavi slike ovih stvar

Post od bond007 »

Mnogo nas u stvari ni ne zna kako oni-e izgledaju molicu vas da ubacite slike ako ih imate. HVALA U NAPRED
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Auuu
bond007
Novi član
Novi član

razne slike

Post od bond007 »

Na ovoj adresi imaš razne slike i sve one gde ne piše condy su normalne varijante kože penisa, a ove gde piše condy su kondilomi.
http://www.atoute.org/images/penis/
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Bezi bre, daleko ih bilo :lol: Sad sam bar siguran da ih nemam, mada sam bio ubedjen da ih imam, iako mi je malisa cist ko' suza (glupo je da kachim sliku ) :lol: Odvratno izgledaju, te mislim da ih lakse podnose jer ih ne gledaju po nekoliko puta na dan!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

'tedoh kazati da ih zene lakse podnose...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

tisonove zlezde!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bond007
Novi član
Novi član

Post od bond007 »

tisonove zlezde kako nastaju????? kondilomi su odvratni ali stavio sam neke slike da ljudi vide sta su u stvari kondilomi ........!! :P
bond007
Novi član
Novi član

za hunter (lovac)

Post od bond007 »

hunter napisao:Bezi bre, daleko ih bilo :lol: Sad sam bar siguran da ih nemam, mada sam bio ubedjen da ih imam, iako mi je malisa cist ko' suza (glupo je da kachim sliku ) :lol: Odvratno izgledaju, te mislim da ih lakse podnose jer ih ne gledaju po nekoliko puta na dan!!!

pa okaci sliku sta ti glipo da vidimo na sta si ti sumnjao........
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ma nisam ni sumnjao. To je jedna mala medicinska prevara bila u pitanju koja me do daske uplasila. Kad je zena 1. put bila trudna doktorka joj rekla da im kondilome i da mora u 3. mesecu da ih spaljuje.
Ja dignem ove moje, pa veze, trci kod tima ginekologa (a pritom se uplasio i za sebe), kad ono od kondiloma ni K. Mislim da je bio pokusaj prevare, cista zena, cist ja! Stoga kad bi okacio sliku, ne bi bilo prilagodjeno forumu!
bond007
Novi član
Novi član

Post od bond007 »

hahahahah slazem se sa tobom ovde ima i zena da se ne uplase!!!!!Znaci nista a sta moze ovo biti sa monom znaci na vrhu glavica gde izlaci mokraca nadule su mi se malo one **** ne znam naziv i malo me pecka kad mokrim nije nista preterano bolno davao sam i mokracu na analizu sve je cisto???
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Zemljache bicu banovan, pa se plasim sta posle toga... ne znam sta da ti re'knem!

Ziv mi budi i u zdravlju!
zoran75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 10:30 am

Re: razne slike

Post od zoran75 »

bond007 napisao:Na ovoj adresi imaš razne slike i sve one gde ne piše condy su normalne varijante kože penisa, a ove gde piše condy su kondilomi.
http://www.atoute.org/images/penis/
majko moja sto ovo ruzno :o :o .....kako se ovo dobija daleko bilo od svakoga....
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Dobija se seksualnim putem BEZ KONDOMA !!!
Tako da je jedina prevencija da se kondom koristi !!!!!!!!!!!!!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
zoran75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 10:30 am

Post od zoran75 »

aha...a kako se leci nije na odmet znati..........
Odgovori