Kondilomi!!! molim za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lazar88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 05, 2011 7:03 pm

Kondilomi!!! molim za pomoc

Post od lazar88 »

pre nekoliko dana sam primetio na penisu nesto sto lici na kondilome, prvi put mi se nesto slicno pojavilo pre 2 meseca kao bubuljica ali na delu iznad penisa sto sam ja pripisao brijanju jer izgleda kao urasla dlaka. e sad je ovo bas na penisu. u utorak imam pregled kod urologa pa cu videti sta ce reci. moje pitanje je koliko je to opasno. inace imam devojku godinu dana i niam je prevrio a siguran sam da nije ni ov=na varala. tj u to sam sguran. da li je moguce da sam ja ranije bio zarazen ili ona. i ako sada skinem kondilome da li mozemo imati odnose jer planiramo da zivimo zajedno i da osnujemo porodicu. veza nam je bas poljuljana ovim i ona se bas uplasila. molim za savet...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kondilomi!!! molim za pomoc

Post od aaaca »

Не могу да ти стручно одговорим у вези кондилома али могу да ти препоручим да порадите на јачању и стабилизацији ваше везе јер такве ситне ствари не треба да љуљају ваше заједнишво. Љубав и поверење се граде и стално их треба заливати и неговати.
Odgovori