Koliko moze Proxeed da pomogne u lecenju muskog steriliteta?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pigy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 3:09 pm

Koliko moze Proxeed da pomogne u lecenju muskog steriliteta?

Post od pigy »

S'obzirom da sam negde procitao da ovaj preparat moze poboljsati maximum do 20% rezultate,to znaci da ako je meni agresivno pokretnih 5% bice 6%, i ako sam imao 20 miliona spermatozoida sad cu imati 24 miliona ,sto je smesno i neprihvatljivo jer je cena previsoka a rezulatat cista 1.
Vase misljenje?
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Pošto je ovo osetčljiva stvar preporučio bih ti da mišljenje potražiš na još nekoliko mesta. Ovo moje je jedno od mogućih.
Ukoliko su svi ostali nalazi uredni (hormoni + spermokultura i drugi mikrobiološki nalazi + građa polnih organa) onda se posle ovako niskih startnih vrednosti i ne može očekivati neko spektakularno poboljšanje. U svakom slučaju, to i nije tako loše za upotrebu neke metode asistirane reprodukcije, dakle ti verovatno možeš da imaš potomstvo, ali najverovatnije ne prirodnim putem jer ti mnogo treba do normalizacije parametara pokretljivosti. /Da naglasim još jednom - ovo važi ukoliko je sve drugo, osim spermograma, u redu/
Moj savet bi ti bio da se potrudiš da živiš zdravo i da uzimaš multivitaminske preparate i da ostaviš pušenje (ukoliko si pušač), manje sedenja i više umerene fizičke aktivnosti.
Drugo, ukoliko se odlučiš za upotrebu nekog preparata, u tom slučaju prve rezultate možeš očekivati posle 3 meseca, dakle ne bi imalo potrebe da duže bacaš pare.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
pigy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 3:09 pm

Post od pigy »

OK hvala,ne pusim,ne pijem,nisam bas fizicki aktivan ali terenski sam radnik-snimatelj,kamerman pa i tu ima dinamike i pesacenja,a cesto pesacim sa suprugom.Navodno urolog je rekao zbog prelezanih zausaka u detinjstvu,to je posledica kao sasusenja zlezde,naravno nesasvim,mikrobioloski-sterilno,treba jos jednom da uradim spermogram ,krvnu sliku,nalaz na hlamidiju...
Trenutno uzimam oligogal(selen), oligovit X1, ,2X vitamin C 500gr,suncokret umesto piskavice i pijem neke cajeve od fitoterapeuta iz Beograda-Mostarke,kasnije imam nameru da napravim preparat -narodni lek sa medom i ..., a kasnije da probam i sa Hypomedom 9,znaci sve narodno +vitamini, a kad budem imao para uzecu Q10,i maca potent.
Takvi su moji planovi za lecenje trenutno. :D
Odgovori