Vragolasta evo kako sam to uradio : Bavim se elektronikom i prilikom izrade i bušenja štampanih ploča ( ploče na koje se posle leme el. elementi ) koristim DREMEL, a to je mala profi ručna bušilica na koju mogu da se montiraju razno-razni dodaci. Naravno da sam imao i dijamantske borere kojima sam posao i odradio.
E da stvar bude smešnija ( sada je smešno ) bol zuba nije prestao nakon bušenja i trpeo sam ga sve dok ordinacija konačno nije proradila posle 4 - 5 dana. Kada sam stomatologu rekao šta sam uradio čovek nije mogao da veruje jer pored toga što je dovoljno tragično bilo izbušti sam sebi plombu još tragičnije je bilo to što sam je izbušio na pogrešnom susednom zubu koji nije boleo ( još sam kao kuckao po njemu da budem siguran da je to taj )!
Sada je i meni smešno kao i tebi ali tada sam pomišljao čak i da sam sebi izvadim zub ( sva sreća da to nisam uradio ), tako da kada mi neko kaže kako su super lekari na zapadu, kosa mi se diže od njihove neupućenosti !
Treba otići , videti , doživeti i sve to preživeti pa onda pričati nešto protiv naših lekara

.
Za naše lekare se takodje može puno lošega reći ali nikako nešto u kontekstu prethodnog !
I posle svega što sam i tamo i ovamo doživeo, kada bih birao i imao potrebu da biram uvek bih izabrao da me leče naši lekari - u to sam više nego SIGURAN !
Ono što naši ljudi gledaju na TV kanalima tipa Discovery daleko je od realnosti zapada !
Već sam se iznervirao samom činjenicom da mora da se prisećam svega kroz šta sam prošao na zapadu ja i ljudi koji su mi pričali i njihove tamne strane iskustva zapadne medicine !
Ko ne veruje neka ode malo na zapad i ako bude imao potrebu da se leči uveren sam da će brzo da bega nazad kući da spase živu glavu !