Kod kojeg urologa u Beogradu? (poželjno državni...) HITNO!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Kod kojeg urologa u Beogradu? (poželjno državni...) HITNO!

Post od sub_zero »

Pozdrav.
2007. godine sam operisao iskrivljen penis(curvatura penis-a) kod dr. Save Perovića u privatnoj klinici koji je nažalost u međuvremenu preminuo. Operacijom je ispravljen oblik, ali vremenom sam sve više impotentiji, ne znam šta bi moglo biti. Plus javlja mi se problem prilikom masturbacije, sperma je žućkasto zelene boje nalik želatinu/gelu. Posle mokrenja, mokraća iscuri malo, ne znam na šta bi to moglo ukazati.?
Ultrazvuk stomaka/prostate pokazao je da je normalne veličine i nije uvećana.
Mislim da mi je potreban pregled kod urologa, stoga vas molim da me uputite kod nekog boljeg, kao što sam naveo poželjnije državnog. HVALA PUNO UNARPED!
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Re: Kod kojeg urologa u Beogradu? (poželjno državni...) HITNO!

Post od sub_zero »

zar nema nijednog dobrog urologa u bg-u? koliko se čekaju termini? da li se zakazuje?
Marko1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2011 2:19 pm

Post od Marko1980 »

Ja bi ti preporucio dr Vinku Vukotic. Na urologiji u Dragise Misovica je tolika guzva, da te maltene ni ne pregledaju lepo. Boje izdvoj malo novca i idi privatno.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moguce je da se radi o nekoj infekciji...ptregled urologa svakako i laboratorijske analize na infekcije...
Odgovori