Kila? Stres? Prostata? Vanzemaljci?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ParanoidActivity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 15, 2011 11:39 pm

Kila? Stres? Prostata? Vanzemaljci?

Post od ParanoidActivity »

Citao sam stotine tema o ovome po regionalnim i stranim forumima, ali nigde niko nije dosao do resenja.
Imam tup bol u predelu levog testisa i prepona, koji se neretko prenosi i na predeo oko anusa.
Najcesce taj bol jako brzo prestane, ali kada je uporan prenosi se na predeo pubicne kosti i na levu butinu i postaje nesnosan.
Bol je poceo da se manifestuje (i u 90% slucajeva se tada desava) prilikom zadrzavanja orgazma. Sto duze odlazem orgazam bol je sve nepodnosljiviji.

Opipavanjem testisa nisam uocio nista neobicno, ali sumnjam na preponsku kilu. Pri obicnom skoku sa stepenice me je testis zaboleo kao prilikom udarca. Bol mi se javljao i nakon jakih ejakulacija, tj. kada izbacim poprilicnu kolicinu malih vojnika :) Nakon toga bolove imam jako kratko,
u trajanju od 5 do 10 minuta.

Totalno ne znam sta da radim, forumi kao ovaj zaista mogu da pomognu, ali isto tako mogu vas i demotivisati.
Ceste bolove imam duze od mesec dana i sledece nedelje cu posetiti doktora.

Da li neko ima pretpostavku sta je u pitanju? Mislim da sam prilicno jasno opisao simptome.

Pozdrav,
ParanoidActivity
Odgovori