Kao da nece doveljno da se stvrdne
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 27, 2016 3:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kao da nece doveljno da se stvrdne
Sa devjokom sam u vezi 2meseca, sve je super, zaljubljeni smo.. Probali smo dva puta da spavamo, s'tim sto sam ja nevin, a ona nije.. Predigra i sve ide dobro do trenutka kad treba da ga stavim, problem je u tome, kao da nemam osecaj, kao da nije stvrdnut maksimalno, pokusao sam bas jako da guram,ali se nekako ispresavija glavic i ne moze.. Ja bih molio za neki odgovor ili savet. Hvala !
Re: Kao da nece doveljno da se stvrdne
ne moze da ti digne zato sto previse razmisljas, izbaci strahove... zato i ne mozes da se uzbudis
-
- Novi član
Ja mislim da sam izbacio sve strahove, probali smo u toku noci 3 puta, i svaki put ista prica, Kao da nemam osecaj na glavicu kad treba da ga ubacim.. Ne znam dal da probam sa kamagrom? A sve je gore i gore, jer gubim samopouzdanje.
kako mastrubiras? jel imas problema sa tim ?
-
- Novi član
Ne, tu je sve super, mogu kad hocu, i brzo i sporo
Jel ima to neke veze?

Jel ima to neke veze?
zato sam te i pitao, da ima veze.. ako postignes erekciju i vrhunac mastrubacion.. znaci zdrav si .. imas problem u glavi... zato ne mozes da imas seksDzonykeda napisao:Ne, tu je sve super, mogu kad hocu, i brzo i sporo![]()
Jel ima to neke veze?
mastrubacijom*
-
- Novi član
Hvala druze mnogo na savetima i pomoci, inace imam 21godinu, vrlo moguce da sam istripovan... Sada mi je malo lakse i mislim da samo treba da probam jos koji put i da ce uspeti.. Ako imas jos neki savet, mozda dobra poza za pocetak i dal da koristim neki lubrikant, reci.. A ja se javljam ovih dana kada probam opet. 

imas raznih poza... svaka zena voli drugaciju pozu... pa sad ne mogu da ti kazem "e ta je najbolja"
sta ce ti lubrikant? hoces u bulju da joj ga zabiberis?
- ne treba ti to...samo se ti pozabavi psihom...nesto fali.... dal strah, dal nesigurnost,dal trema, dal mi je mali ili nije... itd...
- ne treba ti to...samo se ti pozabavi psihom...nesto fali.... dal strah, dal nesigurnost,dal trema, dal mi je mali ili nije... itd...

-
- Novi član
Probali smo jos jednom sinoc, i opet ista prica, negde gresim a ne mogu da izvalim gde.. Sad je frka sto se ovo ponovilo, pa mislim da necu uspeti ni svaki sledeci put.._david_ napisao:imas raznih poza... svaka zena voli drugaciju pozu... pa sad ne mogu da ti kazem "e ta je najbolja"
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 25, 2015 3:49 pm
Imao sam isti problem, pre 6meseci sam sa devojkom probao prvi put i neuspeh...probali smo jos 3-4x i isto je bilo, dok nisam lepo popricao sa njom i krenuli da saradjujemo lepo i samim tim pozitivna energija je tu, evo posle 6 meseci kad god, bez problemaa ikakvih, sta vise erekcija je prejaka hahah 
Dakle, popricaj sa devojkom, opustite se, popite neko vince, ne razmisljaj o tome, mislim moras razmisljati, ali u pozitivnom smislu.

Dakle, popricaj sa devojkom, opustite se, popite neko vince, ne razmisljaj o tome, mislim moras razmisljati, ali u pozitivnom smislu.