Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
U ponedeljak bi trebalo da odem privatno da uradim bris uretre + bris uretre na klamidije, mikroplazme i ureplazma urealiktum..
Pa me samo zanima, ako neko ume da mi objasni, kako to izgleda i sta ce sve da mi rade i na koji nacin?? Molim za odgovor do ponedeljka. Hvala unapred!
p.s. Prvi put mi je da radim briseve!!
Hvala puno vragolasta na prostom i jasnom odgovoru!! Sad imam znatno manju tremu..
A sto se tice mokrenja, cini mi se da su mi samo rekli da ne smem da pijem tecnost 2 sata pre brisa a ne da ne smem da piskim??? Sad sam zbunjen.. Probacu i da ne pijem nista i da ne mokrim 2 sata pred..
zavrsio sam jutros sa brisevima i moram priznati da je bol i VISE nego neprijatan..
Uglavnom preziveo sam nekako..
Zanima me jos samo da l je normalan bolan osecaj pri mokrenju posle briseva kao reakcija na iritiranost mokracnog kanala??
Hvala Djuu, i ja polazem sve u tvoje nade..
E, a kad ce prestati topeckanje??
Pukao sam 4.300,oo din na briseve a za uzvrat dobio bolove pri mokrenju.. ccc.. Gde je tu logika?!?