Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Interesuje me kako muski pol moze da dobije polne bolesti (osim u sexualnim odnosima).Skoro sam primetio malu posekotinu na vrhu kozice penisa ali nisam siguran dali je to bolest ili sam ja povukao malo jace tokom masturbacije. Molio bih,ako je moguce, da mi odgovori urolog ili neko ko je imao slican problem.Unapred hvala.
Postoji veliki broj polnih bolesti,neke su seksualno prenosive,neke nisu.
Svaka ima svoj nacin nastanka,ne mora da znaci da sve sto ti se nalazi na penisu nastalo je zbog nezasticenog seksualnog odnosa.
Javi se urologu kako bi video o cemu se radi.
Bio sam kod urologa,izgleda da sam se sam povredio ali hvala na savetu. Kad sam vec tu dali mogu da pitam sta su kondilomi i kancer?Ili jos bolje ako vec ima ta tema da mi kazete gde da je nadjem na forumu. Unapred hvala...
Kondilomi su polno prenosiva bolest izazvana virusom,u narodu se nazivaju POLNE BRADAVICE jer se tako manifestuju (bradavice na polnom organu) O tome vise potrazi na forumu ili na netu.