Kad odem kod urologa......?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 31, 2009 2:28 pm
Kad odem kod urologa......?
Imam 16 godina i treba da odem kod urologa. Zanima me kakav je "bon-ton" sto se tice stidnih dlaka. Da li se ide obrijan ili ne? Kako ste vi isli? I kad smo vec kod toga da li je normalno brijati to mesto, uopsteno? Mene dlake poprilicno nerviraju i hteo bih da se obrijem, al imam neki nazovi strah...
ps. mozda nije adekvatna tema na ovom podforumu, ali odgovor cu najbolje dobiti od ljudi koji su isli kod urologa...
ps. mozda nije adekvatna tema na ovom podforumu, ali odgovor cu najbolje dobiti od ljudi koji su isli kod urologa...
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Kad odem kod urologa......?
ma kakvo brijanje,kakvi bakraci,ne ides na sex nago kod urologa...ne treba kod njega da brijas dlake,on ce ti pogledati testise i penis,i sve se lepo vidi i sa dlakama...a sto se tice brijanja,mozes slobodno da ih brijas,lep je osecaj gada je dole golisavo...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema pravila, svako ima svoje higijenske navike tako da nema potrebe da ishta dirash osim da naravno an pregled odesh chist 

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
Hvala. Naravno da se mora stalno voditi racuna o higijeni, ali brijanje mi vise spada pod kulturu, pa reko da ne ispadnem nekulturan
Evo preokreta u mom pitanju. A da li je normalno otici obrijan kod urologa? Kako ste vi isli?
ps. mozda mi je dat odgovor u postu iznad, ali ipak bih voleo da cujem nesto vise...
Slavko, na koliko dana moras da ponovis brijanje da bi stvar odrzavao u istom stanju? Da li nesnosno svrbi posle, kada dlake rastu? Mozda i probam...

ps. mozda mi je dat odgovor u postu iznad, ali ipak bih voleo da cujem nesto vise...

Slavko, na koliko dana moras da ponovis brijanje da bi stvar odrzavao u istom stanju? Da li nesnosno svrbi posle, kada dlake rastu? Mozda i probam...

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
na koliko dana-ne znam stvarno,znam da je mene dole svrbelo strasno kada sam se obrijao,to je bilo uzasno...mada,ja sam imao i operaciju tako da je mozda i to uzrok,ali sve u svemu,svrbelo je,ali kad jednom krenes,vise nece biti svilenkaste dlake nego ce biti malo grublje...ali sto se kulture tiice,urolozi su navikli na takve stvari...
-
- Novi član
Probacu, pa sta bude.
Sto se tice odlaska kod urologa, jedino bi mi bilo neprijatno da mi se digne prilikom pregleda:), sto je vrlo moguce, jer je dovoljno da se samo skinem pred nekim i da moj "mali" postane "veliki"... Da li postoji neki nacin da se erekcja tada spreci? Da li se vama to desilo? (pitam za iskustva drugih da bi video sta je normalno a sta ne...imam neku nelagodu zbog tog pregleda, ali cu je valjda prevazici, jer tamo ipak idem da bih resio problem).
Sto se tice odlaska kod urologa, jedino bi mi bilo neprijatno da mi se digne prilikom pregleda:), sto je vrlo moguce, jer je dovoljno da se samo skinem pred nekim i da moj "mali" postane "veliki"... Da li postoji neki nacin da se erekcja tada spreci? Da li se vama to desilo? (pitam za iskustva drugih da bi video sta je normalno a sta ne...imam neku nelagodu zbog tog pregleda, ali cu je valjda prevazici, jer tamo ipak idem da bih resio problem).
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Nemoj se brinuti zbog toga, urologu sigurno necehs biti ni prvi ni poslednji kom se na pregledu ukrutu polni organ, posebno shto se kod nekolicine mushkaraca u stresnim situacijama upravo i deshava erekcija.
Ne razmishljaj toliko o tome, samo cesh sebi nervozu vishe nabiti, odradi taj pregled kao neki posao i posle cesh se sam sebi smejati shto si panichio i brinuo ovoliko
Ne razmishljaj toliko o tome, samo cesh sebi nervozu vishe nabiti, odradi taj pregled kao neki posao i posle cesh se sam sebi smejati shto si panichio i brinuo ovoliko

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
zaista nema potrebe da se opterecujes tim pitanjima...kako god da odes, obrijan ili neobrijan, bice normalno...dosta ljudi je neobrijano, dosta je i obrijano, pa kojoj god grupi da pripadas nece biti neobicno, nece biti ni kulturnije ni nekulturnije...znaci to je tvoja licna stvar koja sa pregledom nema ama bas nikakve veze...
a sto se tice erekcije, ako se dogodi ni to nije uopste neuobicajeno, sasvim je normalno da se u takvim situacijama desi, kao sto rece Tamara ne bi bio ni prvi ni poslednji, znaci i to je stvar zbog koje ne treba ni najmanje da brines (eto, taman ce videti da li je i u erekciji sve kako treba)...
znaci na pregled idi TOTALNO OPUSTENO I BEZ BRIGE! jer za nelagodu zaista nemas raloga, a to ces videti kad prodje pregled, pa nam javi da li smo bili upravu

znaci na pregled idi TOTALNO OPUSTENO I BEZ BRIGE! jer za nelagodu zaista nemas raloga, a to ces videti kad prodje pregled, pa nam javi da li smo bili upravu

-
- Novi član
Znam ja da pogresno razmisljam, i da se bez potrebe brinem, ali prvi put idem i te "brige" mi se same namecu. Hvala vam na odgovu, kad malo cujem druge ljude odmah mi je lakse...
Pisacu kako je sve proslo....pozdrav.
Pisacu kako je sve proslo....pozdrav.
Znaci normalno je da se nekom slucajno desi erekcija, uh to nisam znao. Ja bih svaki put kad bi imao sistematski strepio da mi se to slucajno ne desi. I kad sam isao na pregled kod dermatologa dok sam cekao u cekaonici, samo sam o tome razmisljao sta ako dodje do toga, na svu srecu nije se desilo, tj jeste ali samo dok sam cekao, pa se pred ulazak u ordinaciju erekcija spustila. Kako sam se tada uplasio
PS. kod dermatologa sam isao zbog nekog problema tamo dole, da ne dodje do zabune

PS. kod dermatologa sam isao zbog nekog problema tamo dole, da ne dodje do zabune

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
da,potpuno je normalno da se javi erekcija i to je vidjeno milijardu puta u ordinaciji.nema potrebe da te to brine,niko ti se nece smejati niti to smatrati nepristojnim.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.