Zanima me da li i kada lekari imaju potrebu da pacijentu uzmu (akoje to uopste izvodljivo) sterilan uzorak sperme... i kako se to radi dali isto sa kateterom (kao kod mokrace) ili....
Mozda sam lupi glupost mozda sterilan uzork ove tecnosti kao takav ne moze postojati... u svakom slucaju nemojte se smejati...
Unapred hvala
Jedno glupo totalno lajicko pitanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 06, 2005 4:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jedno glupo totalno lajicko pitanje
Za razliku od tv-a covek radi i kada je pokvaren
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sperma se "daje" na pregled,ne uzima se 
Baas onako kako si gledaonafilmovima
U pitanju je sterilna bocica u koju izbacis spermu i to je vazno kako se sperma ne bi kontaminirala bakterijama koje pokupi usput.Taj uzorak se zasejava na odredjene podloge i ceka se da li ce da izrastu neke bakterije,ako ne izrastu moze se reci da sperma nije inficirana ako izrastu onda je zarazena.

Baas onako kako si gledaonafilmovima

U pitanju je sterilna bocica u koju izbacis spermu i to je vazno kako se sperma ne bi kontaminirala bakterijama koje pokupi usput.Taj uzorak se zasejava na odredjene podloge i ceka se da li ce da izrastu neke bakterije,ako ne izrastu moze se reci da sperma nije inficirana ako izrastu onda je zarazena.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.