Jedinstven primer Fimoze

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Omladinacc993
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 07, 2014 4:13 am

Jedinstven primer Fimoze

Post od Omladinacc993 »

Objasnicu u par recenica o cemu se radi
-Imam 20 godina, mislio sam da je se u redu samnom medjutim prilikom prvog polnog odnosa sam video da nesto nije u redu.
Dobro nisam pocepao kozu polnog organa. Video sam da je u pitanju relativna fimoza
-Kozica se bez ikakvih (moze-blagih) poteskoca prevuce
-Preosetljivost prilikom dodira prstom velika.
Medjutim! : Objasnicu detaljno jer mi je neprijatno da ispitujem drugare o detaljima da uporedim.
Tokom polnog odnosa ja ustvari ne osecam polni organ,sto je neverovatno obezhrabrujuce,dok je organ u punoj erekciji. O ejakulaciji da ne pricamo to je nemoguce.
Da napomenem da se obracam vama jer ne zelim kod lekara jer sam vecinu problema resio (kuci) pa vam zato pisem i ovo kad je u pitanju.
Ejakulacija (rucnim radom) je sasvim normalna.
Ako bi uzeli za humor bar se ne brinem da zabrljam u vrhuncu.
Zakljucak je dakle da ovako na oko je organ sasvim okej,ali imam utisak da je koza celokupnog organa prenategnuta i da sprecava krvotok samim tim i taj (osecaj utrnutog dela tela) Molim za pomoc ili savet iskusnog.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Jedinstven primer Fimoze

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav,

Ja nisam baš najbolje razumeo problem iz tvog opisa.

- Da li možeš bez problema da prevučeš kožicu preko glansa dok je penis u stanju erekcije?
- Ukoliko možeš, da li osećaš bol, i da li kožicu možeš normalno i vratiti preko glansa?

Što se preosetljivosti glavića/glansa tiče, to nije ništa čudno, u tvojim je godinama to normalno jer ti je naprosto glavić stalno "pokriven" kožicom i nije u dodiru sa spoljnom sredinom, pa onda je osetljiviji prilikom kontakta sa bilo čim kada ga "otkriješ".
Odgovori