izuzetno mali testisi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
bibica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 4:47 pm

izuzetno mali testisi

Post od bibica »

da li velicina testisa moze da utice na plodnost muskarca? moj partner ima izuzetno male testise, a meni je neprijatno da ista pricam sa njim na tu temu. da li neko moze da mi odgovori na ovo pitanje? osim toga interesuje me sta moze da bude uzrok tome? hvala
lilu26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 1:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od lilu26 »

sve ce biti u redu:)
Natasa39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 9:26 pm

Post od Natasa39 »

Da, velicina testisa moze da utice na plodnost muskarca. Ne mogu da zakljucim iz tvog pisanja da li je njemu urolog pregledom i UZ utvrdio male testise ili si ti to tako videla. Potrebno je da lekar uradi pregled.
bibica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 4:47 pm

Post od bibica »

[quote="Natasa39"]Da, velicina testisa moze da utice na plodnost muskarca. Ne mogu da zakljucim iz tvog pisanja da li je njemu urolog pregledom i UZ utvrdio male testise ili si ti to tako videla. Potrebno je da lekar uradi pregled.[/quote]

NATSA39, HVALA NA ODGOVORU! ne, o tome sa njim nisam pricala ali meni izgledaju izuzetno mali, pa sam se pitala da li to moze da utice na neplodnost.
Natasa39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 9:26 pm

Post od Natasa39 »

Ti ne mozes da vidis testise, to moze samo lekar da ustanovi. Ako planirate da imate decu, popricaj sa njim i idite kod lekara. Verovatno je sve u redu, ali ti ces biti smirenija :wink:
Odgovori