Naime prije dva dana odradio sam normalni trening sa opterecenjem u teretani, sa ništa većim opterecenjem kao unazad 1-2 mjeseca...no dan nakon treninga mi se u području desne prepone počela javljati zanemariva bol,tupa,kao grč,dublje u preponi, pojavi se na 1-4 sec te nestane,nema pravila kada se pojavi, nije konstantna niti u jednom položaju...... u hodanju nisam primjetio da se javlja...više u sjedenju, ležanju, rijeđe u stajanju.....na skali od 1 do 10 1!
Moguće je palpacijom napipati bolno mjesto, osjećam da nije na površinskim strukturama,također osjećam neku izduženu plosnatu izbočinu (ležim ispružen na leđima te istovremeno palpacijom i KOMPRESIJOM napipam te strukture-mislim tetive cremastera), no jednaku takvu strukturu imam na lijevoj strani NA POTPUNO ISTOM MJESTU...znači područje LIG. inguinale, tj. kao da napipam vezište M.cremastera u području prepone, te dubljom kompresijom prstom na to područje se javlja lagana bol! Bol se ne širi prema testisima, nego više prema periferiji, tj. natkoljenici!
Ovi simptomi traju sada vec drugi dan, bol je stvarno zanemariva no ipak prisutna i naglašavam ne javlja se npr. pri podizanju nogu, čučnjevima, bilo kakvom naporu, te isključivo u mirovanju.....koliko sam primjetio!
Ostali faktori: imam jaku trbušnu muskulaturu, te je važno naglasiti da sam prije 7 ili 8 godina operirao slijepo crijevo bez komlikacija!
JOŠ JEDNOM HVALA !