20-tak casova nakon odnosa sa devojkom (ne koristim vec duze vreme kondom sa njom) doslo je do blagog crvenila na vrhu penisa i osetio sam cudan svrab kroz mokracni kanal. Imam vec nedelju dana sluzav zuckasto-beli iscedak, nemam bolove pri mokrenju, osetim povremeno svrab... Na samom penisu nema promena, crvenila...
Da li pretpostavljate sta je u pitanju ili je potrebno uraditi analizu mokrace ili nesto drugo? Terapija?
Hvala unapred...
Infekcija, upala ili bakterija?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Infekcija, upala ili bakterija?
koliko ja znam,crvenilo i svrab su karakteristicni za kandidu
nemoj terapiju na svoju ruku,bolje idi do lekara
nemoj terapiju na svoju ruku,bolje idi do lekara
Mozda i jesi u pravu ali samo sto se tice toga da obavezno odem do lekara...
Kod mene je stalno prisutno sekretiranje (koliko znam nema ga kod kandide) kako sam vec naveo u prethodnom postu, belo-zuckast sluzav sekret-iscedak...,nema bolova pri mokrenju, nema crvenila na glavicu, postoji blagi svrab unutar kanala i u samom korenu penisa ali tek kada se pritisne...traje oko nedelju dana...
Da li je nekom nesto poznato od ovih simptoma?
Kod mene je stalno prisutno sekretiranje (koliko znam nema ga kod kandide) kako sam vec naveo u prethodnom postu, belo-zuckast sluzav sekret-iscedak...,nema bolova pri mokrenju, nema crvenila na glavicu, postoji blagi svrab unutar kanala i u samom korenu penisa ali tek kada se pritisne...traje oko nedelju dana...

Da li je nekom nesto poznato od ovih simptoma?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovi simptomi mogu da budu posledica razlicitih stvari.
Zato moras otici na pregled i laboratorijsku dijagnostiku.
Zato moras otici na pregled i laboratorijsku dijagnostiku.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.