Induratio penis plastica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
borovcanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 4:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Induratio penis plastica

Post od borovcanin »

Pre par dana bio sam kod urologa i ustanovljeno je da imam Induratio penis plastica, a od lekova je prepisano Hylase ampule 150 jedinica , a kao alternativno još može da pomogne ultrazvuk ili operacija. Naznačeno mi je da ni jedno od ova tri da ih nazovemo sredstva za lečenje ove bolesti ne mogu da izleče ovu bolest 100%. Moje pitanje glasi : Dali je moj urolog u pravu (pošto mi nije delovao baš sigurno) i da li mi je prepisao prave ampule pošto i njih ne mogu da nađem u Srbiji. Hvala unapred !
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

To su ti lekovi,i tacno je,bolest se uglavnom samo zaleci ali tvrdlina skoro nikad potpuno ne nestane.
Ovde na forumu ima par velikih tema o tome,pa mozes da pronadjes i procitas o iskustvima drugih ljudi koji vise nisu na forumu,ali su ostavili svoje utiske.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
borovcanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 4:49 pm

Post od borovcanin »

Hvala vragolastoj amfibiji ali imam još jedno pitanje ,da li postoji zamena za hylase ampule pošto ih je teško nabaviti. HvaLa unapred !!
korisnik1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 9:28 am

Re: Induratio penis plastica

Post od korisnik1 »

borovcanin napisao:Pre par dana bio sam kod urologa i ustanovljeno je da imam Induratio penis plastica, a od lekova je prepisano Hylase ampule 150 jedinica , a kao alternativno još može da pomogne ultrazvuk ili operacija. Naznačeno mi je da ni jedno od ova tri da ih nazovemo sredstva za lečenje ove bolesti ne mogu da izleče ovu bolest 100%. Moje pitanje glasi : Dali je moj urolog u pravu (pošto mi nije delovao baš sigurno) i da li mi je prepisao prave ampule pošto i njih ne mogu da nađem u Srbiji. Hvala unapred !
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

na zalost,ne znam da li postoji zamena za gore navedene ampule.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori