induratio penis plastica ili Peyroniejeva bolest

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
some boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 28, 2007 1:23 pm

induratio penis plastica ili Peyroniejeva bolest

Post od some boy »

Imam veliki problem .
Imam podosta zakrivljen penis i kontaktirao sam preko inetrneta doktora da ga pitam u čemu je problem ( nekako me je sram ići do doktora )???
Ja lepo opišem situaciju o čemu se radi a on meni da ja najvjerovatnije imam "induratio penis plastica ili Peyroniejeva bolest".
Ništa to nebi bilo čudo da meni penis nije zakrivljen još od pre pubeteta ( od kad se dobro sjećam ). Nisam imao nikakve fizičke ozlijede penisa.
E sad Ja sam tek punoletan a doca meni da ja imam tu bolest (?)
to je čudno,jer od te bolesti gotovo isključivo oboljevaju stariji od 45, a najčešće od 50 pa nadalje godina.
a ja tek 18 godina ( ?).
Po netu tražio sve i svašta o tome, ali najmlađi čovek kojeg sam pronašao imao je 32 god, a ja 18 i ne samo to , kao što ranije rekoh imam od kad znam za sebe!

Moje pitanje, da li iko na ovome forumu ima ili se susreo s sličnim problemom??
znam da je takva bolest retka, ali ako iko ima bilo šta što se može da poveže sa mojim slučajem neka PIŠE! :oops:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ovde na forumu postoji opsirna tema o toj bolesti,negde je na unutrasnjim stranama tako da moras da je potrazis.Trenutno to nije aktuelno pa bi mogao dugo da cekas da se javi neko sa tim problemom.Ako pronadjes temu,mozes da procitas dosta o toj bolesti i iskustvima.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori